Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 25 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 25 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in juli 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 25 (2021)

In week 25 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Élite (serie, 4 seizoenen)

Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los op Las Encinas. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.

Sinds vrijdag 18 juni 2021 is het vierde seizoen van de Spaanse serie Élite op Netflix te zien.

2. Fatherhood (film, 2021)

In dit hartverwarmende, grappige en emotionele waargebeurde verhaal speelt Kevin Hart de hoofdrol als een weduwnaar die één van de zwaarste taken ter wereld op zich neemt: vaderschap.

3. Lupin (serie, 2 delen)

Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin, gaat de gentleman-dief Assane Diop op pad om zijn vader te wreken voor het onrecht dat hem door een rijke familie is aangedaan.

Het tweede deel van Lupin is op 11 juni online verschenen en inmiddels heeft Netflix de komst van deel 3 al bevestigd. Overigens is er een enorme run ontstaan op het boek over Arsène Lupin door het verschijnen van de serie Lupin.

4. De Wensdraak (film, 2021)

Din is vastbesloten zijn jeugdvriendinnetje terug te vinden. Hij ontmoet een draak die wensen kan vervullen en die hem laat zien dat kansen een vorm van magie zijn.

5. Sweet Tooth (serie, 1 seizoen)

Tien jaar geleden richtte “The Great Crumble” een ravage aan in de wereld en leidde tot de mysterieuze opkomst van hybriden – baby’s die deels als mens, deels als dier werden geboren. Omdat ze niet zeker weten of de hybriden de oorzaak of het gevolg van het virus zijn, zijn veel mensen bang voor ze en jagen op ze.

Na tien jaar veilig te hebben geleefd in zijn afgelegen huis in het bos, raakt een beschermde hybride hertenjongen genaamd Gus (Christian Convery) onverwacht bevriend met een zwervende eenling genaamd Jepperd (Nonso Anozie). Samen beginnen ze aan een buitengewoon avontuur door wat er nog over is van Amerika, op zoek naar antwoorden – over Gus’ afkomst, Jepperds verleden, en de ware betekenis van thuis.

Maar hun verhaal zit vol met onverwachte bondgenoten en vijanden, en Gus leert al snel dat de weelderige, gevaarlijke wereld buiten het bos complexer is dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Op vrijdag 4 juni verscheen het eerste seizoen van Sweet Tooth online en inmiddels is ook al bekend dat er een tweede seizoen in de maak is.

6. Lucifer (serie, 5 seizoenen)

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht.

Op vrijdag 28 mei is het tweede deel van seizoen 5 online geplaatst. Aflevering 9 tot en met 16 van Lucifer zijn nu te bekijken bij Netflix.

7. Katla (serie, 1 seizoen)

In IJsland, waar de subglaciale vulkaan Katla al een jaar lang onophoudelijk uitbarst, is Gríma nog steeds op zoek naar haar vermiste zus die verdween op de dag dat de uitbarsting begon. Terwijl haar hoop om haar lichaam ooit te vinden vervaagt, beginnen de bewoners van de omgeving bezoek te krijgen van onverwachte gasten. Er zou wel eens iets verborgen kunnen liggen onder de gletsjer dat niemand ooit had kunnen voorzien.

Sinds donderdag 17 juni is Katla op Netflix te zien. Momenteel is nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van de IJslandse serie zal volgen.

8. Record of Ragnarok (serie, 1 seizoen)

“Record of Ragnarok” is het verhaal van 13 goden van over de hele wereld en 13 van ‘s werelds meest opmerkelijke mensen die het tegen elkaar opnemen in één-tegen-één gevechten om het lot van de mensheid te beslissen. Gebaseerd op de manga gecreëerd door Azychika, Shinya Umemura en Takumi Fukui, begint een serieuze strijd van transcendentale woede!

9. Élite Short Stories: Carla Samuel (2021, miniserie van 3 korte afleveringen)

Samuel maakt een groot romantisch gebaar op het vliegveld in een poging om Carla over te halen niet in het vliegtuig te stappen voor haar vlucht naar Londen.

10. Vikings (serie, 6 seizoenen)

Ragnar Lothbrok wil absoluut naar het westen varen om nieuwe landen te ontdekken en rijkdom te vergaren, ondanks een dreigende waarschuwing van graaf Haraldson.

Mogelijk is Vikings recentelijk extra in trek door de eerste beelden die gedeeld zijn omtrent de nieuwe spin-off serie Valhalla op Netflix.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.