Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 29 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 29 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in juli 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 29 (2021)

In week 29 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Never Have I Ever (serie, 2 seizoenen)

Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.

In seizoen 2 van de coming-of-age komedie Never Have I Ever blijft de Indiase Amerikaanse tiener Devi (Maitreyi Ramakrishnan) omgaan met de dagelijkse druk van de middelbare school en drama thuis, terwijl ze ook navigeert door nieuwe romantische relaties. Momenteel is nog niet bekend of er ook een derde seizoen van de komische serie zal volgen.

2. Virgin River (serie, 3 seizoenen)

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

De romantische dramaserie is op vrijdag 9 juli 2021 op Netflix verschenen met een derde seizoen. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of er ook een seizoen 4 zal worden gemaakt.

3. Sex/Life (serie, 1 seizoen)

Sex/Life is het verhaal van een driehoeksverhouding tussen een vrouw, haar man en haar verleden dat een provocerende nieuwe kijk geeft op vrouwelijke identiteit en verlangen.

Billie Connelly (Sarah Shahi) was niet altijd een huisvrouw en moeder in een buitenwijk. Voordat ze trouwde met de liefhebbende en betrouwbare Cooper (Mike Vogel) en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette), hard werkend en nog harder spelend. Uitgeput door de zorg voor haar twee jonge kinderen en met heimwee naar haar verleden, begint Billie te dagboeken en te fantaseren over haar passionele uitspattingen met sexy ex-vriend Brad (Adam Demos), het grote liefdesverdriet waar ze nooit overheen is gekomen.

Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt hoe ze hier terecht is gekomen – en dan vindt haar man haar dagboek. Zal de waarheid over Billie’s verleden een seksuele revolutie in haar huwelijk ontketenen, of haar terugvoeren naar het leven dat ze dacht achter zich te hebben gelaten met de man die haar hart brak?

Momenteel is nog niet bekend of Sex/Life een tweede seizoen zal krijgen van Netflix.

4. La cocinera de Castamar (serie, 1 seizoen)

In 1720 in Madrid heeft een hertog die weduwnaar is en net weer deel gaat nemen aan het adellijke leven, een oogje op een goede kok. Naar een roman van Fernando J. Múñez.

5. Sonic the Hedgehog (film, 2020)

De film Sonic the Hedgehog uit 2020 is gebaseerd op de bekende videogame-franchise van Sega. Hierin wordt het verhaal verteld van ‘s werelds snelste egel die zijn nieuwe thuis op aarde omarmt. Sonic en zijn nieuwe beste vriend (Tom) werken samen om de planeet te verdedigen tegen het kwaadaardige genie Dr. Robotnik, die van plan is om op wereldheerschappij aan te koersen. Slechts een jaar geleden was Sonic the Hedgehog nog in de bioscoop te zien en nu is de film op de Netflix verschenen. Onder de sterrencast is de meest bekende naam bij veel kijkers de hilarische Jim Carrey in de rol van Dr. Robotnik.

6. Fear Street Part Three: 1666 (film, 2021)

De oorsprong van Sarah Fier’s vloek wordt eindelijk onthuld als de geschiedenis een cirkel maakt op een nacht die het leven van de Shadysiders voor altijd verandert.

Fear Street is gebaseerd op de bestseller-horrorserie van R.L. Stine en volgt de sinistere geschiedenis van Shadyside in een nachtmerrie die 300 jaar in de maak is.

7. The Magnificent Seven (film, 2016)

Als een bloeddorstige magnaat een klein mijnstadje bedreigt, formeert een laconieke premiejager een oppositie van gevaarlijke mannen met unieke vaardigheden.

8. Atypical (serie, 4 seizoenen)

Atypical is een coming of age-verhaal dat Sam (gespeeld door Keir Gilchrist) volgt, een 19-jarige op het autismespectrum, terwijl hij op zoek is naar liefde en onafhankelijkheid. Terwijl Sam op zijn grappige en emotionele reis van zelfontdekking is, moet de rest van zijn familie worstelen met veranderingen in hun eigen leven, terwijl ze allemaal worstelen met het voortdurende centrale thema van de serie: wat betekent het echt om normaal te zijn?

Op vrijdag 9 juli 2021 kwam het gloednieuwe seizoen 4 van deze Netflix Original-serie online. Helaas zal er geen vijfde seizoen van Atypical verschijnen op Netflix. De streamingdienst heeft namelijk besloten de serie na vier seizoenen tot een einde te brengen. Vaak wordt zo’n keuze gemaakt na een afweging tussen de productiekosten en kijkcijfers.

9. Pokémon Journeys: The Series (serie, 1 seizoen)

De jonge trainer Ash en zijn nieuwe vriend Goh worden onderzoekers in het laboratorium van professor Cerise en reizen de wereld over om meer te leren over Pokémon.

10. Heist (serie, 1 seizoen)

Een 21-jarige vrouw steelt miljoenen in Vegas casino geld. Een aspirant-vader steelt een fortuin van de luchthaven van Miami… en gebruikt tv-shows om te leren hoe hij ermee weg kan komen. Een vader uit Kentucky wordt beschuldigd van een van de grootste bourboninbraken uit de geschiedenis. Met behulp van dynamische re-enactments, originele interviews, en een snelle stijl die perfect past in de filmische canon naast films als Ocean’s Eleven en Catch Me If You Can, nemen regisseurs Derek Doneen (The Price of Free), Martin Desmond Roe (Two Distant Strangers), en Nick Frew (We Are the Champions) elk het roer van een enkele overval, verteld over twee afleveringen.

Kijkers zien hoe de daders hun doelwitten kiezen, de nauwgezette planning die aan de klus voorafgaat, de zoete glorie van het succes… en de stomme fouten die de rechercheurs recht naar de waarheid leiden. De daders zitten aan tafel voor diepgaande, vaak emotionele gesprekken, samen met familieleden, medeplichtigen, en de wetshandhavers die hen uiteindelijk voor het gerecht hebben gebracht.

Verbluffend in hun dapperheid, soms komisch in hun eenvoud, en brutaal eerlijk over het feit dat misdaad (meestal) niet loont, bieden deze historische overvallen genoeg actie, avontuur, hart en drama om zowel fans van ware misdaad als Hollywood capers tevreden te stellen. Ze zullen het publiek ademloos achterlaten door de vraag te stellen: Wat zou jij riskeren voor de score van je leven?

Helaas is momenteel nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van de misdaaddocumentaire zal worden gemaakt. De tijd zal het leren.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.