Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 31 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 31 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in augustus 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 31 (2021)

In week 31 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Outer Banks (serie, 2 seizoenen)

Outer Banks is een coming of age verhaal dat een hechte groep van lokale tieners (de “Pogues”) volgt in de strand vakantie bestemming van de Outer Banks van Noord Carolina.

In seizoen 2 zijn John B & Sarah na hun spannende ontsnapping op de vlucht – en tot over hun oren in de Bahamas. Nieuwe vrienden brengen ook nieuwe vijanden als ze weer op het spoor van het goud zijn, terwijl de inzet voor Kiara, Pope, en JJ thuis snel escaleert. De 400 miljoen dollar is nog steeds in het spel, maar zal de ontdekking van een nieuw gevonden geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie? Het avontuur van je leven wacht, maar de wateren die nog niet in kaart zijn gebracht, betekenen dat onze Pogues alles moeten doen wat ze kunnen om er levend uit te komen.

Op dit moment is nog niet bekend of er ook een derde seizoen van Outer Banks zal worden gemaakt door Netflix.

2. Resort to Love (film, 2021)

Een romantische komedie over aspirant-popster Erica (Christina Milian) die eindigt als het entertainment op de bruiloft van haar ex-verloofde nadat ze met tegenzin een optreden op een luxe Mauritius eiland resort heeft aangenomen terwijl ze in de nasleep van een muziek carrière meltdown zit. Ze probeert hun relatie uit het verleden geheim te houden voor zijn aanstaande bruid Beverly, maar Erica herontdekt haar gevoelens voor haar ex, Jason (Jay Pharoah), ondanks de pogingen van zijn broer Caleb (Sinqua Walls) om te voorkomen dat ze weer verliefd op elkaar worden. In dit warme en grappige romantische verhaal dat de banden van liefde en familie verkent, wordt de vraag al snel zal Erica zingen op Beverly’s bruiloft – of haar eigen?

3. The Last Mercenary (film, 2021)

Een legendarische geheim agent die huurmoordenaar is geworden, keert terug om de zoon te redden die hij nog nooit heeft ontmoet. Vader zijn wordt zijn moeilijkste missie.

4. Sex/Life (serie, 1 seizoen)

Sex/Life is het verhaal van een driehoeksverhouding tussen een vrouw, haar man en haar verleden dat een provocerende nieuwe kijk geeft op vrouwelijke identiteit en verlangen.

Billie Connelly (Sarah Shahi) was niet altijd een huisvrouw en moeder in een buitenwijk. Voordat ze trouwde met de liefhebbende en betrouwbare Cooper (Mike Vogel) en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette), hard werkend en nog harder spelend. Uitgeput door de zorg voor haar twee jonge kinderen en met heimwee naar haar verleden, begint Billie te dagboeken en te fantaseren over haar passionele uitspattingen met sexy ex-vriend Brad (Adam Demos), het grote liefdesverdriet waar ze nooit overheen is gekomen.

Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt hoe ze hier terecht is gekomen – en dan vindt haar man haar dagboek. Zal de waarheid over Billie’s verleden een seksuele revolutie in haar huwelijk ontketenen, of haar terugvoeren naar het leven dat ze dacht achter zich te hebben gelaten met de man die haar hart brak?

Momenteel is nog niet bekend of Sex/Life een tweede seizoen zal krijgen van Netflix.

5. Virgin River (serie, 3 seizoenen)

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

De romantische dramaserie is op vrijdag 9 juli 2021 op Netflix verschenen met een derde seizoen. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of er ook een seizoen 4 zal worden gemaakt.

6. Blood Red Sky (film, 2021)

Een vrouw met een mysterieuze ziekte wordt tot actie gedwongen wanneer een groep terroristen probeert een transatlantische nachtvlucht te kapen. Om haar zoon te beschermen zal ze een duister geheim moeten onthullen, en de vampier in haar loslaten die ze vocht te verbergen.

7. Never Have I Ever (serie, 2 seizoenen)

Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.

In seizoen 2 van de coming-of-age komedie Never Have I Ever blijft de Indiase Amerikaanse tiener Devi (Maitreyi Ramakrishnan) omgaan met de dagelijkse druk van de middelbare school en drama thuis, terwijl ze ook navigeert door nieuwe romantische relaties. Momenteel is nog niet bekend of er ook een derde seizoen van de komische serie zal volgen.

8. La cocinera de Castamar (serie, 1 seizoen)

In 1720 in Madrid heeft een hertog die weduwnaar is en net weer deel gaat nemen aan het adellijke leven, een oogje op een goede kok. Naar een roman van Fernando J. Múñez.

9. How To Sell Drugs Online (Fast) (serie, 3 seizoenen)

Om zijn ex-vriendin terug te winnen besluit een nerdy tiener online ecstasy te verkopen vanuit zijn slaapkamer. Hij wordt een van de grootste dealers van Europa. Op een gegeven moment staat Moritz er plotseling helemaal alleen voor en probeert wanhopig aan de macht te blijven als CEO van MyDrugs. Maar als Lenny’s toestand plotseling verslechtert en hij Moritz’ hulp nodig heeft, komen de twee beste vrienden (en Dan, om de een of andere reden) weer bij elkaar voor een laatste klus – met explosieve gevolgen.

Seizoen 3 van HTSDOF is eind juli online verschenen en momenteel is nog niet bekend of er ook een vierde seizoen van de serie zal verschijnen.

10. Love Is Blind: After The Altar (serie, 1 seizoen)

In de Netflix-serie LOVE IS BLIND hebben singles die geliefd willen zijn om wie ze zijn, in plaats van hoe ze eruit zien, zich ingeschreven voor een minder conventionele benadering van moderne dating, waarbij ze hopen de persoon te ontmoeten met wie ze de rest van hun leven willen doorbrengen… zonder hem of haar ooit te hebben gezien.

Zonder afleiding van de buitenwereld praten de singles met een stroom van potentiële liefdesgeïnteresseerden en wanneer er een zinvolle connectie wordt gemaakt, doen ze een aanzoek en kijken ze hun verloofde voor de eerste keer aan. Verloofd en terug in de echte wereld, als de koppels hun trouwdag plannen, zullen ze snel ontdekken of ze hun emotionele band kunnen omzetten in een fysieke band voor de snel naderende ceremonie.

In deze verslavende 10-delige serie, gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey, wordt onthuld of uiterlijk en leeftijd er echt toe doen, en of liefde echt blind is.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.