Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 34 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 34 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in augustus 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 34 (2021)

In week 34 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Sweet Girl (film, 2021)

De toegewijde familieman Ray Cooper belooft gerechtigheid tegen het farmaceutische bedrijf dat verantwoordelijk is voor het van de markt halen van een mogelijk levensreddend medicijn, net voordat zijn vrouw (Adria Arjona) aan kanker overlijdt. Maar wanneer zijn zoektocht naar de waarheid leidt tot een dodelijke ontmoeting die Ray en zijn dochter Rachel (Isabela Merced) in gevaar brengt, verandert Ray’s missie in een zoektocht naar wraak om de enige familie die hij nog heeft te beschermen.

Sweet Girl is geregisseerd door Brian Andrew Mendoza en heeft Justin Bartha, Amy Brenneman, Manuel Garcia-Rulfo, Raza Jaffrey, Lex Scott Davis en Michael Raymond-James in de hoofdrollen.

2. Tomb Raider (film, 2018)

Het is zeven jaar geleden dat de vader van Lara Croft op mysterieuze wijze verdween. Met behulp van de aanwijzingen die hij heeft achtergelaten, gaat ze op onderzoek uit.

3. Jumanji: The Next Level (film, 2019)

De bende is terug, maar het spel is veranderd. Als ze terugkeren naar Jumanji om een van hun eigen mensen te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze verwachten. De spelers zullen onbekende en onontgonnen delen moeten trotseren, van de dorre woestijnen tot de besneeuwde bergen, om aan het gevaarlijkste spel ter wereld te ontsnappen.

4. Huize Herrie: De Film (film, 2021)

In dit muzikale avontuur gaat Lincoln Herrie samen met zijn ouders en tien zussen op reis naar Schotland. Daar ontdekt hij dat zijn familie koninklijke voorouders heeft.

5. Outer Banks (serie, 2 seizoenen)

Outer Banks is een coming of age verhaal dat een hechte groep van lokale tieners (de “Pogues”) volgt in de strand vakantie bestemming van de Outer Banks van Noord Carolina.

In seizoen 2 zijn John B & Sarah na hun spannende ontsnapping op de vlucht – en tot over hun oren in de Bahamas. Nieuwe vrienden brengen ook nieuwe vijanden als ze weer op het spoor van het goud zijn, terwijl de inzet voor Kiara, Pope, en JJ thuis snel escaleert. De 400 miljoen dollar is nog steeds in het spel, maar zal de ontdekking van een nieuw gevonden geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie? Het avontuur van je leven wacht, maar de wateren die nog niet in kaart zijn gebracht, betekenen dat onze Pogues alles moeten doen wat ze kunnen om er levend uit te komen.

Op dit moment is nog niet bekend of er ook een derde seizoen van Outer Banks zal worden gemaakt door Netflix.

6. Hit & Run (serie, 1 seizoen)

In deze nieuwe actiethriller wordt het leven van een gelukkig getrouwde man op zijn kop gezet wanneer zijn vrouw om het leven komt bij een mysterieus vluchtmisdrijf (een ‘hit & run’) in Tel Aviv. Getroffen door verdriet en verward gaat hij op zoek naar de moordenaars van zijn vrouw, die naar de VS zijn gevlucht. Met de hulp van een ex-geliefde (Sanaa Lathan), ontdekt hij verontrustende waarheden over zijn geliefde vrouw en de geheimen die ze voor hem verborgen hield.

Hit & Run is al weken gigantisch populair, maar op dit moment weten we helaas nog niet of er ook een tweede seizoen zal volgen.

7. Spoorloos (serie, 1 seizoen)

Guillaume Lucchesi, een dertiger, dacht dat hij een streep had gezet onder de verschrikkelijke tragedie die de twee mensen waar hij het meest van hield het leven kostte: Sonia, zijn eerste liefde, en Fred, zijn broer. Tien jaar later verdwijnt Judith, wier liefde zijn leven weer de moeite waard heeft gemaakt, plotseling tijdens de begrafenis van zijn moeder. Om haar te vinden moet Guillaume alle waarheden onder ogen zien die zijn familie en vrienden voor hem verborgen hielden, maar ook de waarheden die hij allang had besloten te negeren. Ten goede, maar vooral ten kwade.

Begin augustus verscheen de nieuwe Harlan Coben-serie op Netflix. Spoorloos is uitgebracht als miniserie, wat het onwaarschijnlijk maakt dat er een seizoen 2 zal volgen.

8. The Chair (serie, 1 seizoen)

The Chair volgt Dr. Ji-Yoon Kim (Sandra Oh) in haar nieuwe rol als voorzitter van de Engelse afdeling aan de prestigieuze Pembroke University. Ji-Yoon wordt geconfronteerd met een unieke reeks uitdagingen als de eerste vrouw die de afdeling voorzit en als één van de weinige gekleurde stafleden aan de universiteit.

9. The Kissing Booth 3 (film, 2021)

Het is de zomer voor Elle naar de universiteit gaat, en ze staat voor de moeilijkste beslissing van haar leven: door het land trekken met haar dromerige vriendje Noah of haar levenslange belofte nakomen om met haar BFF Lee naar de universiteit te gaan. Wiens hart zal Elle breken?

The Kissing Booth 3 is het laatste deel uit de romantische filmtrilogie. Netflix zal dus helaas geen vierde Kissing Booth-film maken.

10. Riverdale (serie, 5 seizoenen)

Riverdale is een favoriet van vele kijkers. Het is moeilijk te wachten op nieuwe afleveringen, maar toch zal het moeten gezien het streamschema van een aflevering per week. Riverdale gaat over Archie en zijn vrienden. Zij ontdekken het leven in een kleine woonplaats, waaronder de donkere en vreemde gebeurtenissen onder de ogenschijnlijk saaie plek Riverdale. Maar niets is minder waar.

Seizoen 5 deel 2 is in augustus begonnen en krijgt wekelijks een nieuwe aflevering. Ook is de komst van seizoen 6 al officieel bevestigd.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.