Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 37 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 37 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in september 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 37 (2021)

In week 37 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. La Casa de Papel (serie, 5 seizoenen)

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Sinds 3 september is seizoen 5A op Netflix te zien, waarna seizoen 5B verschijnt op 3 december. Dat is het laatste deel van de Spaanse hitserie, want er zal geen seizoen 6 van La Casa de Papel volgen.

2. Lucifer (serie, 6 seizoenen)

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht.

Op vrijdag 10 september is het zesde en laatste seizoen van Lucifer online geplaatst.

3. Kate (film, 2021)

Kate is nauwgezet en buitengewoon bekwaam. Ze is het perfecte voorbeeld van een huurmoordenaar op het hoogtepunt van haar kunnen. Maar als ze ongewoon genoeg een opdracht verprutst die gericht is op een lid van de yakuza in Tokio, ontdekt ze al snel dat ze vergiftigd is, een wreed langzame executie die haar minder dan 24 uur geeft om wraak te nemen op haar moordenaars. Terwijl haar lichaam snel aftakelt, vormt Kate een onwaarschijnlijke band met de tienerdochter van een van haar vroegere slachtoffers.

Met Mary Elizabeth Winstead, Miku Martineau en Woody Harrelson in de hoofdrollen, maar ook onze eigen Michiel Huisman in een bijrol. Geregisseerd door Cedric Nicolas-Troyan.

4. Turning Point: 9/11 and the War on Terror (serie, 1 seizoen)

De aanslagen van 11 september 2001 veranderden de wereld op een manier die decennia nodig heeft gehad om te begrijpen. Twintig jaar later, na de langste oorlog in de Amerikaanse geschiedenis en Afghanistan opnieuw in handen van de Taliban, geeft TURNING POINT: 9/11 AND THE WAR ON TERROR antwoord op de vragen: Wie viel de VS aan en waarom? Door welke fouten in de inlichtingendiensten kon dit gebeuren? Hoe hebben beslissingen op het hoogste niveau van drie regeringen in de oorlog tegen het terrorisme ons tot dit moment gebracht? De serie bevat een breed scala aan geïnterviewden, waaronder functionarissen van verschillende Amerikaanse presidentiële regeringen, voormalige leden van de CIA en veteranen van het Amerikaanse leger, maar ook soldaten van het Afghaanse nationale leger, commandanten van de Taliban, leden van de Afghaanse regering, Afghaanse krijgsheren en Afghaanse burgers – velen van hen hebben nog nooit eerder voor de camera gesproken. Ook de stemmen van de overlevenden van de aanslagen zelf komen aan bod. De vijfdelige docuserie is een vitale en verhelderende kroniek van de aanslagen van 9/11 en hoe die gebeurtenissen de loop van de geschiedenis hebben veranderd.

5. Undercover (serie, 2 seizoenen)

Een jonge undercover agent infiltreert in een machtige criminele organisatie en komt terecht in een web van geweld, verraad en verleiding.

Sinds woensdag 8 september 2021 is het tweede seizoen van Undercover te bekijken op Netflix in België, nadat de afleveringen een jaar geleden op TV te zien waren en op Netflix in Nederland verschenen.

6. Good Girls (serie, 4 seizoenen)

De serie volgt drie moeders uit de voorsteden van Michigan, van wie er twee zusters zijn, die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze zijn het beu om alles van hen weg te laten halen, dus besluiten ze een onwaarschijnlijke overval te plegen door een supermarkt te beroven, om vervolgens te ontdekken dat ze meer te doen hebben dan ze hebben afgesproken. Hun succesvolle overval trekt de aandacht van de winkelmanager nadat hij een van de vrouwen heeft herkend, maar om een andere reden dan alleen het geld.

Sinds vorige week is het vierde en laatste seizoen van Good Girls te bekijken op Netflix in Nederland.

7. Into The Night (serie, 2 seizoenen)

Als een mysterieuze kosmische gebeurtenis chaos veroorzaakt op aarde, proberen de passagiers en bemanning aan boord van een gekaapte nachtvlucht de zon voor te blijven.

Aan het einde van seizoen 1 hebben de passagiers van Flight 21 eindelijk een schuilplaats gevonden in een oude militaire Sovjet-bunker in Bulgarije, maar helaas wordt hun uitstel van betaling afgekapt wanneer een ongeluk een deel van hun voedselvoorraad ruïneert. Plotseling terug bovengronds gejaagd, moeten ze naar de Global Seed Vault in Noorwegen reizen in een wanhopige poging om hun overleving veilig te stellen. Maar zij zijn niet de enigen met dat idee… In naam van het algemeen belang zal onze groep zich moeten opsplitsen, aardig moeten spelen met de ontvangende militaire crew, en offers moeten brengen in een race tegen de klok.

Het tweede seizoen van Into The Night verscheen op woensdag 8 september online op Netflix.

8. Sharkdog (serie, 1 seizoen)

Half haai, half hond met een groot hart en een buikje vol vissticks! Sharkdog kan samen met zijn mensenvriend Max elk maf en chaotisch avontuur aan.

9. Clickbait (serie, 1 seizoen)

Clickbait is een miniserie van acht afleveringen die wordt verteld vanuit wisselende gezichtspunten. In deze meeslepende thriller volgen we de mysterieuze en plotselinge verdwijning van Nick Brewer (Adrian Grenier), een liefhebbende vader, echtgenoot en broer. Op internet verschijnt een video van de zwaar mishandelde Nick met een kaartje waarop staat: “Ik misbruik vrouwen. Bij 5 miljoen views, sterf ik”. Is dit een dreigement of een bekentenis? Of allebei? Als zijn zus (Zoe Kazan) en vrouw (Betty Gabriel) zich haasten om hem te vinden en te redden, ontdekken ze een kant van Nick waarvan ze het bestaan niet wisten.

Wie op zoek is naar een spannende serie, is bij Clickbait absoluut bij het juiste adres. De show zit vol met plottwist en heeft als doel duidelijk om je als kijker constant te laten twijfelen over de dader achter deze mysterieuze ontvoering. Op de vraag of ze daarin slagen gaan we graag dieper in samen met andere Netflix-abonnees en critici in onze recensie van Clickbait. Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen zal volgen.

10. Prey (film, 2021)

Tijdens zijn vrijgezellenweekend maken Roman, zijn broer Albert en hun vrienden een trektocht in de vrije natuur. Wanneer de groep geweerschoten in de buurt hoort, schrijven ze die toe aan jagers in het bos. Ze komen echter al snel in een wanhopige overlevingsstrijd terecht als ze beseffen dat ze ten prooi zijn gevallen aan een mysterieuze schutter.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.