Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 39 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 39 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in oktober 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 39 (2021)

In week 39 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. Squid Game (serie, 1 seizoen)

Een mysterieuze uitnodiging om mee te doen aan het spel wordt verstuurd naar mensen in gevaar die dringend geld nodig hebben. 456 deelnemers uit alle lagen van de bevolking worden opgesloten in een geheime locatie waar ze spelletjes spelen om 45,6 miljard won te winnen. Elk spel is een Koreaans traditioneel kinderspel zoals Rood Licht, Groen Licht, maar de consequentie van verliezen is de dood. Wie zal de winnaar zijn, en wat is het doel achter dit spel?

Lees ook onze Top of Flop-recensie van de Koreaanse hitserie. Momenteel is nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van Squid Game zal worden gemaakt.

2. Sex Education (serie, 3 seizoenen)

Sex Education gaat over Otis Milburn, een sociaal onhandige middelbare scholier die samenwoont met zijn seksuologe moeder, Jean. In seizoen 1 zetten Otis en zijn vriendin Maeve Wiley een sekskliniek op school op om munt te slaan uit zijn intuïtieve talent voor seksadvies. In seizoen 2 moet Otis als laatbloeier zijn pas ontdekte seksuele driften onder de knie krijgen om verder te komen met zijn vriendin Ola, terwijl hij ook moet zien om te gaan met zijn inmiddels gespannen relatie met Maeve. Ondertussen wordt Moordale Secondary geteisterd door een uitbraak van Chlamydia, waardoor de behoefte aan betere seksuele voorlichting op de school duidelijk wordt en er nieuwe kinderen naar de stad komen die de status quo zullen uitdagen.

Met de komst van seizoen 3 op 17 september 2021 is een nieuw jaar begonnen, heeft Otis heeft losse seks, Eric en Adam zijn officieel, en Jean heeft een baby op komst. Ondertussen probeert de nieuwe directrice Hope Moordale terug te brengen naar een pijler van uitmuntendheid, ontdekt Aimee het feminisme, krijgt Jackson een oogje en dreigt er nog steeds een verloren voicemail. Bereid je voor op verbintenisdieren, buitenaardse verschijnselen, vulva-cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

Momenteel is nog niet bekend of er wanneer er een vierde seizoen van de Original-serie Sex Education zal worden gemaakt door Netflix.

3. Braqueurs: La Série (serie, 1 seizoen)

Mehdi, een gediplomeerde overvaller, en Liana, een leerling-dief, raken betrokken bij een turfoorlog tussen drugsdealers, en moeten samenwerken om hun geliefden te redden.

4. Lucifer (serie, 6 seizoenen)

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht.

Op vrijdag 10 september is het zesde en laatste seizoen van Lucifer online geplaatst.

5. My Little Pony: Een Nieuwe Generatie (film, 2021)

De Ponywereld Equestria is zijn magie kwijt en Aardepony’s, Unicorns en Pegasi’s leven in angst en wantrouwen tegenover elkaar. Sunny, een idealistische Aarde Pony en Izzy, een nieuwsgierige Unicorn moeten aan een episch avontuur beginnen dat hen naar verre landen zal brengen om van oude vijanden nieuwe vrienden te maken, terwijl ze ondertussen bewijzen dat magie weer naar Equestria kan worden gebracht en dat kleine pony’s een GROOT verschil kunnen maken.

6. La Casa de Papel (serie, 5 seizoenen)

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Sinds 3 september is seizoen 5A op Netflix te zien, waarna seizoen 5B verschijnt op 3 december. Dat is het laatste deel van de Spaanse hitserie, want er zal geen seizoen 6 van La Casa de Papel volgen.

7. Intrusion (film, 2021)

Wanneer een man en een vrouw naar een kleine stad verhuizen, zorgt een inbraak ervoor dat de vrouw getraumatiseerd is en vermoedt dat de mensen rondom haar misschien niet zijn wie ze lijken.

8. Midnight Mass (serie, 1 seizoen)

Van The Haunting of Hill House-bedenker Mike Flanagan, vertelt Midnight Mass het verhaal van een kleine, geïsoleerde eilandgemeenschap waarvan de bestaande verdeeldheid wordt versterkt door de terugkeer van een in ongenade gevallen jongeman (Zach Gilford) en de komst van een charismatische priester (Hamish Linklater). Wanneer de verschijning van Father Paul op Crockett Island samenvalt met onverklaarbare en schijnbaar wonderbaarlijke gebeurtenissen, krijgt een hernieuwde religieuze vurigheid vat op de gemeenschap – maar hebben deze wonderen een prijs?

9. Blood & Water (serie, 2 seizoenen)

Parkhurst High keert terug met een moeilijke start tussen Puleng en Fikile na de onthulling van de DNA-resultaten en het drama zorgt ervoor dat oude allianties op de proef worden gesteld en nieuwe en onwaarschijnlijke vriendschappen worden gesmeed. Een nieuwe schooltherapeut voegt zich bij het personeel en een nieuwe spetter, Sam, voegt zich bij de Parkhurst bende met beiden een paar geheimen van hun eigen… Een ding waar we allemaal zeker van kunnen zijn is dat niets is wat het lijkt en niemand zal ongeschonden door de waarheid worden achtergelaten.

10. Jaguar (serie, 1 seizoen)

De serie speelt zich af in Spanje in de jaren ’60, waar honderden nazi’s na de Tweede Wereldoorlog hun toevlucht zochten. Isabel Garrido, een jonge Spaanse vrouw die erin slaagde het concentratiekamp Mauthasen te overleven, gaat op zoek naar Bachmann, die bekend staat als de gevaarlijkste man van Europa. Ze ontdekt dat ze niet alleen is in haar missie, en ze sluit zich aan bij een groep agenten die gerechtigheid zoeken.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.