Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 4 van 2022)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 4 van 2022 (24-30 januari 2022) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in februari 2022 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 4 (2022)

In week 4 van 2022 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. Cobra Kai (serie, 4 seizoenen)

Cobra Kai speelt zich meer dan 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate Toernooi van 1984 af met de voortzetting van het onontkoombare conflict tussen Daniel LaRusso (Ralph Macchio) en Johnny Lawrence (William Zabka).

In seizoen 4 (te zien sinds 31 december 2021) bundelen de Miyagi-Do en Eagle Fang dojo’s hun krachten om Cobra Kai te verslaan op het All Valley Under 18 Karate Tournament… en wie verliest moet zijn gi ophangen. Samantha en Miguel proberen de alliantie tussen de dojo’s te behouden en Robby gaat er helemaal voor bij Cobra Kai. Welke trucs heeft Kreese in zijn mouw? Kunnen Daniel en Johnny hun decennialange strijdbijl begraven en Kreese verslaan? Of zal Cobra Kai het gezicht van karate in de vallei worden?

9. The Witcher (serie, 2 seizoenen)

Geralt of Rivia is ervan overtuigd dat Yennefers leven in de Slag om Sodden verloren is gegaan en brengt prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent, zijn ouderlijk huis in Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van het continent buiten de muren strijden om de heerschappij, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die ze van binnen bezit.

Seizoen 2 van The Witcher is sinds vrijdag 17 december te zien op Netflix.

8. Emily in Paris (serie, 2 seizoenen)

Het tweede seizoen van Emily in Paris kwam op woensdag 22 december 2021 naar Netflix. Nu ze meer ingeburgerd is in haar leven in Parijs, wordt Emily steeds beter in het navigeren door de stad, maar ze worstelt nog steeds met de eigenaardigheden van het Franse leven. Nadat ze in een driehoeksverhouding is beland met haar buurvrouw en haar eerste echte Franse vriendin, is Emily vastbesloten zich op haar werk te concentreren – dat met de dag ingewikkelder wordt. In de Franse les ontmoet ze een mede-expat die haar zowel irriteert als intrigeert.

Momenteel is nog niet bekend of er ook een derde seizoen zal verschijnen.

7. Munich – The Edge of War (film, 2022)

Gebaseerd op de internationale bestseller van Robert Harris. Het is herfst 1938 en Europa staat op de rand van oorlog. Adolf Hitler bereidt zich voor op een invasie in Tsjecho-Slowakije en de regering van Neville Chamberlain zoekt wanhopig naar een vreedzame oplossing.

Terwijl de druk toeneemt, reizen Hugh Legat, Brits ambtenaar, en Paul von Hartmann, Duits diplomaat, naar München voor de spoedconferentie. Als de onderhandelingen beginnen, komen de twee oude vrienden terecht in een web van politieke trucjes en zeer reëel gevaar. Kan een oorlog worden afgewend terwijl de hele wereld toekijkt, en zo ja, tegen welke prijs?

6. Stay Close (serie, 1 seizoen)

Met de kenmerkende spanning, aangrijpende suspense en geheimen van misdaden uit het verleden die beginnen te ontrafelen, stelt Stay Close de vraag hoeveel je iemand echt kent. Vier mensen verbergen duistere geheimen voor hun naasten: Megan (Jumbo), een werkende moeder van drie kinderen, Ray (Armitage), een veelbelovende documentairefotograaf, Broome (Nesbitt), een rechercheur die de zaak van een vermist persoon niet kan loslaten, en Lorraine (Parish), een oude vriendin van Megan. Terwijl het verleden hen achtervolgt en hun levens en die van hun omgeving dreigt te ruïneren, wat zal hun volgende stap zijn?

Deze nieuwe Harlan Coben-serie kwam op vrijdag 31 december naar Netflix.

5. For Life (serie, 1 seizoen)

Nadat een man onterecht levenslang is opgesloten, wordt hij een advocaat om gerechtigheid te zoeken en om anderen te verdedigen die vals zijn beschuldigd.

4. Ozark (serie, 4 seizoenen)

Het vierde en laatste seizoen van Ozark (14 afleveringen) zal door Netflix worden opgesplitst in twee delen. Ozark is een spannend drama dat zich afspeelt in het heden en volgt de reis van de familie Byrde van hun normale, voorstedelijke leven in Chicago naar hun gevaarlijke criminele onderneming in de Ozarks, Missouri. De serie verkent kapitalisme, familiedynamiek en overleven door de ogen van (allesbehalve) gewone Amerikanen. Het eerste deel van 7 afleveringen is te zien op Netflix sinds vrijdag 21 januari.

3. The Royal Treatment (film, 2022)

Isabella runt haar eigen salon en is niet bang om voor haar mening uit te komen, terwijl prins Thomas zijn eigen land runt en op het punt staat te trouwen uit plichtsbesef in plaats van uit liefde. Wanneer Izzy en haar collega-stylisten de kans van hun leven krijgen om het haar voor de koninklijke bruiloft te doen, leren zij en prins Thomas dat ze hun eigen lot in handen moeten nemen door hun hart te volgen.

2. Too Hot To Handle (serie, 3 seizoenen)

Het is een nieuw jaar en het mag dan misschien wel koud zijn buiten, maar het derde seizoen van Too Hot To Handle is terug en het wordt stomender dan ooit. Het is tijd om kennis te maken met een gloednieuwe groep opgegeilde hellraisers die net zijn aangekomen voor wat zij denken dat de meest sexy vakantie van hun leven zal worden.

Maar als Lana toekijkt zal deze wilde groep zich dan aan de regels kunnen houden en zich onthouden van elke vorm van seksueel contact (of zelfbevrediging) om zinvolle connecties te vormen, en het prijzengeld net zo hoog te houden als hun seksdrift? De druk ligt hoog, want dit seizoen staat er nog meer op het spel… met het grootste prijzengeld ooit. Kan onze wildste groep singles ooit getemd worden? Of zijn ze gewoon te heet om aan te pakken?

1. Archive 81 (serie, 1 seizoen)

Archive 81 volgt archivaris Dan Turner (Mamoudou Athie), die een baan aanneemt om een collectie beschadigde videobanden uit 1994 te restaureren. Hij reconstrueert het werk van een documentairemaakster genaamd Melody Pendras (Dina Shihabi) en wordt betrokken bij haar onderzoek naar een gevaarlijke sekte in het Visser appartementencomplex.

Terwijl het seizoen zich over deze twee tijdlijnen ontvouwt, raakt Dan langzaam geobsedeerd door het ontdekken van wat er met Melody is gebeurd. Wanneer de twee personages een mysterieuze connectie vormen, raakt Dan ervan overtuigd dat hij haar kan redden van het angstaanjagende einde dat ze 25 jaar geleden ontmoette. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of er ook een tweede seizoen zal volgen.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix