Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 41 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 41 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in oktober 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 41 (2021)

In week 41 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. Kastanjemanden / The Chestnut Man (serie, 1 seizoen)

De kastanjeman speelt zich af in een rustige buitenwijk van Kopenhagen, waar de politie op een winderige oktoberochtend een verschrikkelijke ontdekking doet. Een jonge vrouw is brutaal vermoord aangetroffen in een speeltuin en een van haar handen ontbreekt. Naast haar ligt een kleine man gemaakt van kastanjes. De ambitieuze jonge rechercheur Naia Thulin (Danica Curcic) krijgt de zaak toegewezen, samen met haar nieuwe partner, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard). Al snel ontdekken ze een mysterieus bewijsstuk op de kastanjeman – bewijs dat hem in verband brengt met een meisje dat een jaar eerder werd vermist en vermoedelijk dood was – de dochter van politica Rosa Hartung (Iben Dorner).

De nieuwe Deense misdaadserie is razend populair, maar momenteel nog niet officieel verlengd met een tweede seizoen.

9. Riverdale (serie, 5 seizoenen)

Riverdale is een favoriet van vele kijkers. Het is moeilijk te wachten op nieuwe afleveringen, maar toch zal het moeten gezien het streamschema van een aflevering per week. Riverdale gaat over Archie en zijn vrienden. Zij ontdekken het leven in een kleine woonplaats, waaronder de donkere en vreemde gebeurtenissen onder de ogenschijnlijk saaie plek Riverdale. Maar niets is minder waar.

Seizoen 5 deel 2 is in augustus begonnen en krijgt wekelijks een nieuwe aflevering. Ook is de komst van seizoen 6 al officieel bevestigd.

8. Alice in Borderland (serie, 1 seizoen)

Arisu – een lusteloze, werkloze en door videospelletjes geobsedeerde jongeman – bevindt zich plotseling in een vreemde, lege versie van Tokio waarin hij en zijn vrienden aan gevaarlijke spelletjes moeten meedoen om te overleven. In deze vreemde wereld ontmoet Arisu Usagi, een jonge vrouw die alleen door de games navigeert. Samen proberen ze het ene mysterie na het andere te ontrafelen, terwijl ze hun leven riskeren en onder ogen zien wat het betekent om te leven.

Deze Japanse serie is vooral een absolute kijktip voor wie Squid Game af heeft en heel erg leuk vond.

7. Paw Patrol (serie, 3 seizoenen)

Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.

Seizoen 2-4 van Paw Patrol verdwenen kort geleden van Netflix, maar een paar dagen later werden seizoen 1, 5 en 6 weer aan het aanbod toegevoegd.

6. On My Block (serie, 4 seizoenen)

On My Block is een coming of age-komedie over een groep slimme en straatvaste vrienden die zich een weg banen door de middelbare school in de ruige binnenstad. Seizoen 4 vindt onze vrienden twee jaar later, nadat ze hun eigen weg zijn gegaan. Wanneer een geheim wordt opgegraven, leren ze al snel dat je niet kunt weglopen van het verleden en dat ze bij elkaar zullen moeten blijven om te overleven.

Het vierde en laatste seizoen is sinds kort te zien op Netflix, nadat eerder seizoen 1-3 van de Original-serie online verschenen.

5. The Guilty (film, 2021)

De film speelt zich af in de loop van één ochtend in een 911 dispatch callcenter. Telefonist Joe Baylor (Gyllenhaal) probeert een beller te redden die in groot gevaar verkeert – maar hij ontdekt al snel dat niets is wat het lijkt, en dat de waarheid onder ogen zien de enige uitweg is.

4. Fifty Shades Freed (film, 2018)

De pasgetrouwde Anastasia en Christian beginnen net een beetje te genieten van hun leven samen wanneer een schimmige figuur van vroeger hun onbezorgde toekomst bedreigt.

3. Sex Education (serie, 3 seizoenen)

Sex Education gaat over Otis Milburn, een sociaal onhandige middelbare scholier die samenwoont met zijn seksuologe moeder, Jean. In seizoen 1 zetten Otis en zijn vriendin Maeve Wiley een sekskliniek op school op om munt te slaan uit zijn intuïtieve talent voor seksadvies. In seizoen 2 moet Otis als laatbloeier zijn pas ontdekte seksuele driften onder de knie krijgen om verder te komen met zijn vriendin Ola, terwijl hij ook moet zien om te gaan met zijn inmiddels gespannen relatie met Maeve. Ondertussen wordt Moordale Secondary geteisterd door een uitbraak van Chlamydia, waardoor de behoefte aan betere seksuele voorlichting op de school duidelijk wordt en er nieuwe kinderen naar de stad komen die de status quo zullen uitdagen.

Met de komst van seizoen 3 op 17 september 2021 is een nieuw jaar begonnen, heeft Otis heeft losse seks, Eric en Adam zijn officieel, en Jean heeft een baby op komst. Ondertussen probeert de nieuwe directrice Hope Moordale terug te brengen naar een pijler van uitmuntendheid, ontdekt Aimee het feminisme, krijgt Jackson een oogje en dreigt er nog steeds een verloren voicemail. Bereid je voor op verbintenisdieren, buitenaardse verschijnselen, vulva-cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

Momenteel is nog niet bekend of er wanneer er een vierde seizoen van de Original-serie Sex Education zal worden gemaakt door Netflix.

2. Maid (serie, 1 seizoen)

Geïnspireerd door de New York Times best-selling memoir, Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive van Stephanie Land. MAID volgt het verhaal van Alex, een alleenstaande moeder die het huishouden oppakt om – ternauwernood – de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze ontsnapt aan een gewelddadige relatie en dakloosheid overwint om een beter leven voor haar dochter Maddy te creëren. Gezien door de emotionele maar humoristische lens van een wanhopige maar vastberaden vrouw, is deze serie een rauwe en inspirerende verkenning van de veerkracht van een moeder.

We weten op dit moment nog niet of Netflix ook een seizoen 2 zal maken van deze serie.

1. Squid Game (serie, 1 seizoen)

Een mysterieuze uitnodiging om mee te doen aan het spel wordt verstuurd naar mensen in gevaar die dringend geld nodig hebben. 456 deelnemers uit alle lagen van de bevolking worden opgesloten in een geheime locatie waar ze spelletjes spelen om 45,6 miljard won te winnen. Elk spel is een Koreaans traditioneel kinderspel zoals Rood Licht, Groen Licht, maar de consequentie van verliezen is de dood. Wie zal de winnaar zijn, en wat is het doel achter dit spel?

Lees ook onze Top of Flop-recensie van de Koreaanse hitserie. Momenteel is nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van Squid Game zal worden gemaakt.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix