Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 43 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 43 van 2021 (25 t/m 31 oktober) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in november 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 43 (2021)

In week 43 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. My Name (serie, 1 seizoen)

Jiwoo sluit zich aan bij een drugskartel en wordt een mol bij de politie om de waarheid achter haar vaders dood te achterhalen. Bij het uitvoeren van haar wraakactie komt ze harde waarheden tegen.

9. Night Teeth (film, 2021)

Om wat extra geld te verdienen, gaat de eigenzinnige student Benny (Jorge Lendeborg, Jr.) voor één nacht als chauffeur aan de slag. Zijn taak: twee mysterieuze jonge vrouwen (Debby Ryan en Lucy Fry) rondrijden in Los Angeles voor een nachtje party hoppen. Hij wordt gegrepen door de charme van zijn klanten, maar komt er al snel achter dat zijn passagiers hun eigen plannen met hem hebben – en een onverzadigbare dorst naar bloed. Terwijl zijn nacht uit de hand loopt, komt Benny terecht in een clandestiene oorlog tussen rivaliserende vampierstammen en de beschermers van de mensenwereld, geleid door zijn broer (Raúl Castillo), die er alles aan zal doen om hen terug de schaduwen in te sturen. Met de zonsopgang snel naderend, wordt Benny gedwongen om te kiezen tussen angst en verleiding als hij in leven wil blijven en de Stad der Engelen wil redden.

8. De Slag om de Schelde (film, 2021)

November 1944. Op het onder water gelopen eiland Walcheren in Zeeland vechten duizenden geallieerden tegen het Duitse leger. Drie jonge levens raken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een Engelse gliderpiloot en een Zeeuws meisje dat tegen wil en dank in het verzet betrokken raakt, komen voor cruciale keuzes te staan die niet alleen gaan over hun eigen vrijheid maar ook over de vrijheid van anderen.

7. The Office US (serie, 9 seizoenen)

In deze zogeheten “mockumentary” volgen we een groep werknemers van de firma Dunder-Mifflin Paper Company in Scranton (Pennsylvania). Hun werkdagen blijken vooral te bestaan uit bijzondere situaties en bovenal veel ongemakkelijk en ongepast gedrag.

Seizoen 1-9 van de hilarische serie The Office US kwamen allemaal tegelijkertijd naar Netflix op 23 oktober.

6. Maid (serie, 1 seizoen)

Geïnspireerd door de New York Times best-selling memoir, Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive van Stephanie Land. MAID volgt het verhaal van Alex, een alleenstaande moeder die het huishouden oppakt om – ternauwernood – de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze ontsnapt aan een gewelddadige relatie en dakloosheid overwint om een beter leven voor haar dochter Maddy te creëren. Gezien door de emotionele maar humoristische lens van een wanhopige maar vastberaden vrouw, is deze serie een rauwe en inspirerende verkenning van de veerkracht van een moeder.

We weten op dit moment nog niet of Netflix ook een seizoen 2 zal maken van deze serie.

5. Dynasty (serie, 4 seizoenen)

De Carringtons en Colby’s vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap.

We hebben na de lancering van de eerste drie seizoenen een behoorlijke tijd moeten wachten tot het vierde deel van de Dynasty reboot naar Netflix zou komen, maar nu is het eindelijk zo ver. Sinds vrijdag 22 oktober is het volledige seizoen 4 op het video on demand-platform te bewonderen.

4. Stuck Together (film, 2021)

Zeven gezinnen wonen in het Parijse flatgebouw aan de Rue de l’Humanite 8 – en zij zijn niet naar het platteland gevlucht bij de komst van het coronavirus. Drie maanden van afgesloten leven zal het beste en het slechtste van deze buren aan het licht brengen.

3. Locke & Key (serie, 2 seizoenen)

Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de drie Locke broers en zussen en hun moeder naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse, waarvan ze ontdekken dat het vol zit met magische sleutels die verband kunnen houden met de dood van hun vader. Terwijl de Locke kinderen de verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon – en zal voor niets stoppen om ze te stelen. Van Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) en Meredith Averill (The Haunting of Hill House), Locke & Key is een coming-of-age mysterie over liefde, verlies, en de onwankelbare banden die familie definiëren.

Op 22 oktober verscheen het tweede seizoen van Locke & Key op Netflix, maar al voor de release werd bekendgemaakt dat er ook een seizoen 3 zou worden gemaakt.

2. Squid Game (serie, 1 seizoen)

Een mysterieuze uitnodiging om mee te doen aan het spel wordt verstuurd naar mensen in gevaar die dringend geld nodig hebben. 456 deelnemers uit alle lagen van de bevolking worden opgesloten in een geheime locatie waar ze spelletjes spelen om 45,6 miljard won te winnen. Elk spel is een Koreaans traditioneel kinderspel zoals Rood Licht, Groen Licht, maar de consequentie van verliezen is de dood. Wie zal de winnaar zijn, en wat is het doel achter dit spel?

Lees ook onze Top of Flop-recensie van de Koreaanse hitserie. Momenteel is nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van Squid Game zal worden gemaakt.

1. You (serie, 3 seizoenen)

Een gevaarlijk charmante, geobsedeerde jongeman neemt extreme maatregelen om een plaats te krijgen in het leven van degenen op wie hij zijn oog heeft laten vallen.

De eerste twee seizoenen van You werden op Netflix enorm goed bekeken. De populaire dramaserie kwam op vrijdag 15 oktober met een derde set afleveringen, maar de komst van seizoen 4 is inmiddels ook al officieel bevestigd.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix