Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 44 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 44 van 2021 (1 t/m 7 november) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in november 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 44 (2021)

In week 44 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. Paw Patrol (serie, 3 seizoenen)

Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.

9. Maya and the Three (serie, 1 seizoen)

In een fantastische wereld vol magie begint een op de Meso-Amerikaanse wereld geïnspireerde krijgerprinses aan een epische zoektocht om een oude profetie te vervullen en de mensheid te redden van de wraakzuchtige goden van de onderwereld.

8. Maid (serie, 1 seizoen)

Geïnspireerd door de New York Times best-selling memoir, Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive van Stephanie Land. MAID volgt het verhaal van Alex, een alleenstaande moeder die het huishouden oppakt om – ternauwernood – de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze ontsnapt aan een gewelddadige relatie en dakloosheid overwint om een beter leven voor haar dochter Maddy te creëren. Gezien door de emotionele maar humoristische lens van een wanhopige maar vastberaden vrouw, is deze serie een rauwe en inspirerende verkenning van de veerkracht van een moeder.

We weten op dit moment nog niet of Netflix ook een seizoen 2 zal maken van deze serie.

7. Stuck Together (film, 2021)

Zeven gezinnen wonen in het Parijse flatgebouw aan de Rue de l’Humanite 8 – en zij zijn niet naar het platteland gevlucht bij de komst van het coronavirus. Drie maanden van afgesloten leven zal het beste en het slechtste van deze buren aan het licht brengen.

6. Hypnotic (film, 2021)

Jenn (Kate Siegel), een jonge vrouw die zich vast voelt zitten na een reeks traumatische gebeurtenissen, roept de hulp in van een befaamde hypnotherapeut, Dr. Meade (Jason O’Mara), om haar te helpen op de weg naar herstel. Na een handvol intense sessies, angstaanjagende gebeurtenissen en mysterieuze black-outs, bevindt Jenn zich al snel in een gevaarlijk denkspel. Met de hulp van detective Wade Rollins (Dulé Hill), probeert Jen de puzzel op te lossen voordat het te laat is en er dodelijke gevolgen zijn.

5. Locke & Key (serie, 2 seizoenen)

Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de drie Locke broers en zussen en hun moeder naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse, waarvan ze ontdekken dat het vol zit met magische sleutels die verband kunnen houden met de dood van hun vader. Terwijl de Locke kinderen de verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon – en zal voor niets stoppen om ze te stelen. Van Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) en Meredith Averill (The Haunting of Hill House), Locke & Key is een coming-of-age mysterie over liefde, verlies, en de onwankelbare banden die familie definiëren.

Op 22 oktober verscheen het tweede seizoen van Locke & Key op Netflix, maar al voor de release werd bekendgemaakt dat er ook een seizoen 3 zou worden gemaakt.

4. Dynasty (serie, 4 seizoenen)

De Carringtons en Colby’s vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap.

We hebben na de lancering van de eerste drie seizoenen een behoorlijke tijd moeten wachten tot het vierde deel van de Dynasty reboot naar Netflix zou komen, maar nu is het eindelijk zo ver. Sinds vrijdag 22 oktober is het volledige seizoen 4 op het video on demand-platform te bewonderen.

3. You (serie, 3 seizoenen)

Een gevaarlijk charmante, geobsedeerde jongeman neemt extreme maatregelen om een plaats te krijgen in het leven van degenen op wie hij zijn oog heeft laten vallen.

De eerste twee seizoenen van You werden op Netflix enorm goed bekeken. De populaire dramaserie kwam op vrijdag 15 oktober met een derde set afleveringen, maar de komst van seizoen 4 is inmiddels ook al officieel bevestigd.

2. Squid Game (serie, 1 seizoen)

Een mysterieuze uitnodiging om mee te doen aan het spel wordt verstuurd naar mensen in gevaar die dringend geld nodig hebben. 456 deelnemers uit alle lagen van de bevolking worden opgesloten in een geheime locatie waar ze spelletjes spelen om 45,6 miljard won te winnen. Elk spel is een Koreaans traditioneel kinderspel zoals Rood Licht, Groen Licht, maar de consequentie van verliezen is de dood. Wie zal de winnaar zijn, en wat is het doel achter dit spel?

Lees ook onze Top of Flop-recensie van de Koreaanse hitserie. Momenteel is nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van Squid Game zal worden gemaakt.

1. Army of Thieves (film, 2021)

In deze prequel van Zack Snyder’s Army of the Dead wordt bankbediende Dieter betrokken bij het avontuur van zijn leven als een mysterieuze vrouw hem rekruteert om deel uit te maken van een groep Interpol’s meest gezochte criminelen, die een reeks legendarische, onmogelijk te kraken kluizen door Europa proberen te kapen.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix