Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 48 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 48 van 2021 (29 november t/m 5 december) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in december 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 48 (2021)

In week 48 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. Arcane (serie, 1 seizoen)

Arcane duikt in het delicate evenwicht tussen de rijke stad Piltover en de louche onderbuik van Zaun. De spanningen tussen deze stadsstaten lopen hoog op met de creatie van hextech – een manier voor iedereen om magische energie te controleren – in Piltover; en in Zaun, een nieuwe drug genaamd shimmer transformeert mensen in monsters. De rivaliteit tussen de steden splijt families en vrienden als Arcane de relaties tot leven brengt die vorm geven aan enkele van de beroemde kampioenen van League of Legends, waaronder Vi, Jinx, Caitlyn, Jayce en Viktor.

De animatieserie is gebaseerd op de wereld achter de game League of Legends en bevat een complexe wereld vol morele beslissingen, adembenemende animatie en spannende verhalen. Recentelijk is bekendgemaakt dat er een tweede seizoen van Arcane wordt geproduceerd.

9. Pacific Rim: Uprising (film, 2018)

Jake, de zoon van Stacker Pentecost, gaat samen met een oude pilotenvriend en een Jaeger-hacker opnieuw de strijd aan met Kaiju-monsters om de mensheid te redden.

8. Selling Sunset (serie, 4 seizoenen)

Luxe onroerend goed. Groot drama. De top makelaars van The Oppenheim Group zijn terug! Selling Sunset, een Netflix realityserie die zich afspeelt in de wereld van LA’s high-end vastgoed, volgt zeven van de meest succesvolle vrouwelijke makelaars van de stad die allemaal onder hetzelfde dak werken bij het nummer 1 makelaarskantoor in de Hollywood Hills en de Sunset Strip.

Ze werken hard en spelen harder, terwijl ze concurreren met de moordende LA markt en met elkaar. Deze dames doen wat nodig is om de top van hun spel te bereiken, terwijl ze proberen hun persoonlijke leven intact te houden. In het gloednieuwe vierde seizoen krijgen de dames te maken met nog meer verbijsterende landhuizen, schokkende nieuwe romances en explosieve waarheden die hun leven, relaties en carrières voor altijd zullen veranderen.

7. Jack Reacher: Never Go Back (film, 2016)

Als Jack Reacher hoort dat een vriendin wordt beschuldigd van moord, denkt hij een groot complot op het spoor te zijn. Al snel moet hij, net als zij, op de vlucht slaan.

6. True Story (serie, 1 seizoen)

Tijdens een tournee in zijn geboortestad Philadelphia wordt één van ‘s werelds beroemdste komieken gedwongen de vraag te beantwoorden hoe ver hij zal gaan om te beschermen wat hij heeft.

5. Angèle (film, 2021)

De Franstalige Belgische popster Angèle reflecteert op haar leven terwijl ze balans vindt tussen de eenzaamheid en de vreugde van roem. Verteld in haar eigen woorden.

4. Hellbound (serie, 1 seizoen)

Een verhaal over buitenwereldse wezens die uit het niets verschijnen om een decreet uit te vaardigen en mensen tot de hel te veroordelen. Deze bovennatuurlijke gebeurtenissen veroorzaken grote chaos en stellen de religieuze groepering De Nieuwe Waarheid in staat om te groeien in invloed. Enkele mensen worden echter achterdochtig over de activiteiten van deze groep en beginnen een onderzoek naar haar betrokkenheid bij mysterieuze gebeurtenissen.

Misschien komt het deels door het succes van Squid Game, maar deze Zuid-Koreaanse serie scoort sinds de release vorige week meteen goed op Netflix. Veel kijkers weten hem op de streamingdienst te vinden.

3. Red Notice (film, 2021)

Wanneer een rode kennisgeving van Interpol – het hoogste bevel om ‘s werelds meest gezochte personen op te sporen en gevangen te nemen – uitgaat, gaat John Hartley (Dwayne Johnson), de top-profiler van de FBI, op onderzoek uit. Zijn wereldwijde achtervolging vindt hem in het midden van een gewaagde overval waar hij gedwongen wordt om samen te werken met ‘s werelds grootste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) om ‘s werelds meest gezochte kunstdief, “The Bishop” (Gal Gadot), te vangen.

Het hoogvliegende avontuur dat volgt, brengt het trio over de hele wereld, over de dansvloer, gevangen in een afgelegen gevangenis, in de jungle en, het ergste voor hen, voortdurend in elkaars gezelschap. De sterrencast wordt versterkt door Ritu Arya en Chris Diamantopolous.

2. A Castle for Christmas (film, 2021)

In A Castle for Christmas reist de beroemde Amerikaanse schrijfster Sophie reist naar Schotland en wil ze een kasteel kopen, maar de norse eigenaar, Myles (een Schotse hertog), wil het niet aan een buitenlander verkopen. Ze zoeken naar een compromis en botsen voortdurend tegen elkaar op, maar onderweg vinden ze misschien wel meer dan ze verwacht hadden. Onder leiding van Mary Lambert spelen onder andere Brooke Shields en Cary Elwes in deze avontuurlijke familiekomedie.

1. Bruised (film, 2021)

Jackie Justice (Halle Berry) is een mixed martial arts vechter die de sport in ongenade verlaat. Met pech en sudderend van woede en spijt jaren na het gevecht, wordt ze door haar manager en vriend Desi (Adan Canto) overgehaald tot een brutaal ondergronds gevecht en trekt ze de aandacht van een promotor van de vechtcompetitie (Shamier Anderson) die Jackie een leven terug in de octagon belooft.

Maar de weg naar verlossing wordt onverwacht persoonlijk wanneer Manny (Danny Boyd, Jr.) – de zoon die ze als baby heeft afgestaan – bij haar op de stoep staat. Bruised is het regiedebuut van Academy Award winnares Halle Berry en heeft ook Adriane Lenox, Sheila Atim, Valentina Shevchenko en Stephen McKinley Henderson in de hoofdrollen in een triomfantelijk verhaal over een vechter die haar kracht terugwint, in en buiten de ring, wanneer iedereen haar heeft afgeschreven.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix