Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 5 van 2022)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 5 van 2022 (31 januari – 6 februari 2022) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in februari 2022 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 5 (2022)

In week 5 van 2022 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. Stay Close (serie, 1 seizoen)

Met de kenmerkende spanning, aangrijpende suspense en geheimen van misdaden uit het verleden die beginnen te ontrafelen, stelt Stay Close de vraag hoeveel je iemand echt kent. Vier mensen verbergen duistere geheimen voor hun naasten: Megan (Jumbo), een werkende moeder van drie kinderen, Ray (Armitage), een veelbelovende documentairefotograaf, Broome (Nesbitt), een rechercheur die de zaak van een vermist persoon niet kan loslaten, en Lorraine (Parish), een oude vriendin van Megan. Terwijl het verleden hen achtervolgt en hun levens en die van hun omgeving dreigt te ruïneren, wat zal hun volgende stap zijn?

Deze nieuwe Harlan Coben-serie kwam op vrijdag 31 december naar Netflix.

9. In From The Cold (serie, 1 seizoen)

Tijdens een Europese vakantie met haar dochter wordt het leven van een Amerikaanse alleenstaande moeder op zijn kop gezet wanneer de CIA haar dwingt om haar lang begraven verleden te confronteren als een Russische spionne die ook het product was van een zeer geheim KGB-experiment dat haar speciale gaven gaf. Nadat een mysterieuze reeks van manische en moorddadige incidenten suggereert dat iemand met haar exacte gaven het op onschuldige mensen gemunt heeft, wordt Jenny (Margarita Levieva) gedwongen uit haar schuilplaats te komen om deze schurk te stoppen of het risico te lopen het gezin en het nieuwe leven dat ze heeft opgebouwd te verliezen.

8. Neymar: The Perfect Chaos (serie, 1 seizoen)

Een van de beroemdste en best betaalde atleten uit de geschiedenis – zoals je nog nooit hebt gezien. Neymar is een held op het veld en een controversieel figuur buiten het veld. Deze driedelige docuserie, geregisseerd door David Charles Rodrigues, neemt voetbalster Neymar da Silva Santos Júnior van dichtbij mee, volgt zijn opkomst bij Santos, zijn gloriedagen bij FC Barcelona en de achtbaanrit bij het Braziliaanse nationale team en bij Paris Saint-Germain. Dit alles terwijl een tipje van de sluier wordt opgelicht achter de marketingmachine van Neymar, die met een strakke greep door zijn vader wordt geleid. In deze serie met veel sterren komen Beckham, Messi, Mbappé en vele andere legendes aan het woord om hun mening te geven over de plaats van Neymar in de sportgeschiedenis. Vanaf dinsdag 25 januari te zien op Netflix.

7. Too Hot To Handle (serie, 3 seizoenen)

Het is een nieuw jaar en het mag dan misschien wel koud zijn buiten, maar het derde seizoen van Too Hot To Handle is terug en het wordt stomender dan ooit. Het is tijd om kennis te maken met een gloednieuwe groep opgegeilde hellraisers die net zijn aangekomen voor wat zij denken dat de meest sexy vakantie van hun leven zal worden.

Maar als Lana toekijkt zal deze wilde groep zich dan aan de regels kunnen houden en zich onthouden van elke vorm van seksueel contact (of zelfbevrediging) om zinvolle connecties te vormen, en het prijzengeld net zo hoog te houden als hun seksdrift? De druk ligt hoog, want dit seizoen staat er nog meer op het spel… met het grootste prijzengeld ooit. Kan onze wildste groep singles ooit getemd worden? Of zijn ze gewoon te heet om aan te pakken?

6. Archive 81 (serie, 1 seizoen)

Archive 81 volgt archivaris Dan Turner (Mamoudou Athie), die een baan aanneemt om een collectie beschadigde videobanden uit 1994 te restaureren. Hij reconstrueert het werk van een documentairemaakster genaamd Melody Pendras (Dina Shihabi) en wordt betrokken bij haar onderzoek naar een gevaarlijke sekte in het Visser appartementencomplex.

Terwijl het seizoen zich over deze twee tijdlijnen ontvouwt, raakt Dan langzaam geobsedeerd door het ontdekken van wat er met Melody is gebeurd. Wanneer de twee personages een mysterieuze connectie vormen, raakt Dan ervan overtuigd dat hij haar kan redden van het angstaanjagende einde dat ze 25 jaar geleden ontmoette. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of er ook een tweede seizoen zal volgen.

5. Ozark (serie, 4 seizoenen)

Het vierde en laatste seizoen van Ozark (14 afleveringen) zal door Netflix worden opgesplitst in twee delen. Ozark is een spannend drama dat zich afspeelt in het heden en volgt de reis van de familie Byrde van hun normale, voorstedelijke leven in Chicago naar hun gevaarlijke criminele onderneming in de Ozarks, Missouri. De serie verkent kapitalisme, familiedynamiek en overleven door de ogen van (allesbehalve) gewone Amerikanen. Het eerste deel van 7 afleveringen is te zien op Netflix sinds vrijdag 21 januari.

4. For Life (serie, 1 seizoen)

Nadat een man onterecht levenslang is opgesloten, wordt hij een advocaat om gerechtigheid te zoeken en om anderen te verdedigen die vals zijn beschuldigd.

3. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (serie, 1 seizoen)

Voor de gebroken Anna (Kristen Bell) is elke dag hetzelfde. Ze zit met haar wijntje uit het raam te staren en ziet hoe het leven zonder haar voorbij gaat. Maar wanneer een knappe buurman (Tom Riley) en zijn schattige dochter (Samsara Yett) aan de overkant van de straat komen wonen, begint Anna licht te zien aan het eind van de tunnel. Dat is totdat ze getuige is van een gruwelijke moord… Of toch niet?

2. All Of Us Are Dead (serie, 1 seizoen)

Een groep studenten zit gevangen in een middelbare school en komt in benarde situaties terecht als ze proberen gered te worden van een zombie-invasie van hun school.

1. Soy Georgina (serie, 1 seizoen)

Georgina Rodríguez is met meer dan 28 miljoen volgers op Instagram onder andere model, moeder, influencer, zakenvrouw, danseres en de partner van Cristiano Ronaldo.

Soy Georgina is een emotioneel en diepgaand portret van de vrouw achter de covers, de foto’s, de verhalen en de grote krantenkoppen. De serie zal alle aspecten van haar leven onthullen, van de meest publieke en bekende tot de meest persoonlijke. We zullen haar dagelijks leven met haar beleven, haar moederschap, haar relatie, haar reizen, haar feestjes… We zullen te weten komen wie Georgina Rodríguez werkelijk is.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix