Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 50 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 50 van 2021 (13-19 december) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in december 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 50 (2021)

In week 50 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. Red Notice (film, 2021)

Wanneer een rode kennisgeving van Interpol – het hoogste bevel om ‘s werelds meest gezochte personen op te sporen en gevangen te nemen – uitgaat, gaat John Hartley (Dwayne Johnson), de top-profiler van de FBI, op onderzoek uit. Zijn wereldwijde achtervolging vindt hem in het midden van een gewaagde overval waar hij gedwongen wordt om samen te werken met ‘s werelds grootste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) om ‘s werelds meest gezochte kunstdief, “The Bishop” (Gal Gadot), te vangen.

Het hoogvliegende avontuur dat volgt, brengt het trio over de hele wereld, over de dansvloer, gevangen in een afgelegen gevangenis, in de jungle en, het ergste voor hen, voortdurend in elkaars gezelschap. De sterrencast wordt versterkt door Ritu Arya en Chris Diamantopolous.

9. Paw Patrol (serie, 3 seizoenen)

Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.

8. Lost in Space (serie, 3 seizoenen)

Op woensdag (1 december) verscheen het derde seizoen en laatste seizoen van Lost in Space op Netflix. Dit keer staat er meer op het spel dan ooit en worden de overlevingsinstincten van de familie Robinson op de ultieme proef gesteld.

Na een jaar gevangen te hebben gezeten op een mysterieuze planeet, moeten Judy, Penny, Will en de Robot de 97 jonge kolonisten leiden in een schrijnende evacuatie – maar niet voordat er geheimen worden onthuld die hun leven voor altijd zullen veranderen. Ondertussen moeten John en Maureen – met Don aan hun zijde – vechten tegen overweldigende kansen als ze proberen hun kinderen te herenigen. De Robinsons zullen moeten worstelen met de emotionele uitdaging om niet alleen verloren te zijn, maar ook gescheiden te zijn van degenen van wie ze houden… terwijl ze geconfronteerd worden met de grootste buitenaardse dreiging tot nu toe.

7. Angel Has Fallen (film, 2019)

Geheim agent Mike Banning komt onder vuur te liggen als hij de schuld krijgt van een dodelijke aanval op de president en gedwongen wordt te rennen voor zijn leven.

6. De Familie Claus 2 (film, 2021)

Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur! In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag.

Je kunt De Familie Claus 2 nu streamen bij Netflix. Dit vervolg op de eerste Nederlandstalige kerstfilm van Netflix, die vlak voor de kerstdagen van 2020 online verscheen, is sinds dinsdag 7 december te zien op de streamingdienst.

5. Back to the Outback (film, 2021)

Omdat ze het beu zijn opgesloten te zitten in een reptielenhuis waar mensen naar hen staren alsof het monsters zijn, beraamt een groepje van de dodelijkste wezens van Australië een gewaagde ontsnapping uit hun dierentuin naar de outback, een plek waar ze erbij horen zonder veroordeeld te worden om hun schubben en hoektanden. Aan het hoofd van de groep staat Maddie (Isla Fisher), een giftige slang met een hart van goud, die samenwerkt met de zelfverzekerde hagedis Zoe (Miranda Tapsell), de verliefde harige spin Frank (Guy Pearce) en de gevoelige schorpioen Nigel (Angus Imrie).

Maar als hun aartsvijand – Pretty Boy (Tim Minchin), een schattige maar onaangename koala – zich onverwacht bij hun ontsnapping voegt, hebben Maddie en de bende geen andere keuze dan hem mee te nemen. Zo begint een huiveringwekkende en hilarische roadtrip door Australië, terwijl ze worden achtervolgd door een dierentuinwachter Chaz (Eric Bana) en zijn avontuurlijke mini-me (Diesel La Torraca).

4. Titans (serie, 3 seizoenen)

Batmans ex-partner Dick Grayson is een eigen weg ingeslagen en komt enkele jonge helden met problemen tegen. Ze hebben hard een mentor nodig.

Het derde seizoen van Titans is behoorlijk snel na de Amerikaanse release al in België te zien. Sinds woensdag 8 december staan alle afleveringen online.

3. The Good Doctor (serie, 4 seizoenen)

In deze serie volgen we de jonge autistische chirurg Shaun Murphy. Hij komt uit kleine stadje Casper in Wyoming (Verenigde State), maar dat had hij een problematisch verleden. Dokter Murphy verhuist naar San Jose, Californië, om te werken in het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital.

2. La Casa de Papel (serie, 5 seizoenen)

Het naderende einde is bitterzoet, maar de Spaanse hitserie La Casa de Papel zit er nu toch echt op. Het tweede deel van seizoen 5 verscheen op vrijdag 3 december online.

Spoiler alert: eerdere seizoenen nog niet gezien? Lees dan niet verder! —

Tokio (Úrsula Corberó) is dood en de vijand van de bende, gewond maar gevaarlijker dan ooit, bevindt zich nog steeds in de Bank van Spanje. In het zwartste uur staat de bende voor hun grootste uitdaging: het goud weg zien te smokkelen zonder dat iemand het in de gaten heeft. Maar tot overmaat van ramp maakt El Profesor de grootste misstap van zijn leven.

1. The Unforgivable (film, 2021)

Netflix kwam op vrijdag 10 december met een splinternieuwe Original film, The Unforgivable, waarin de hoofdrol is weggelegd voor de geliefde actrice Sandra Bullock. Zij speelt Ruth Slater, een vrouw die is vrijgelaten uit de gevangenis na het uitzitten van een straf voor een geweldsdelict. Ruth keert terug in een maatschappij die weigert haar verleden te vergeven. Ze wordt streng veroordeeld door de plaats die ze ooit haar thuis noemde en haar enige hoop op verlossing is het vinden van de vervreemde jongere zus die ze gedwongen werd achter te laten.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix