Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 6 van 2022)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 6 van 2022 (7-13 februari 2022) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in februari 2022 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 6 (2022)

In week 6 van 2022 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. Soy Georgina (serie, 1 seizoen)

Georgina Rodríguez is met meer dan 28 miljoen volgers op Instagram onder andere model, moeder, influencer, zakenvrouw, danseres en de partner van Cristiano Ronaldo.

Soy Georgina is een emotioneel en diepgaand portret van de vrouw achter de covers, de foto’s, de verhalen en de grote krantenkoppen. De serie zal alle aspecten van haar leven onthullen, van de meest publieke en bekende tot de meest persoonlijke. We zullen haar dagelijks leven met haar beleven, haar moederschap, haar relatie, haar reizen, haar feestjes… We zullen te weten komen wie Georgina Rodríguez werkelijk is.

9. Oscuro Deseo (serie, 2 seizoenen)

Alma Solares, een prestigieuze advocate en universiteitsprofessor, bezoekt haar beste vriendin voor een weekend om “het verdriet te verwerken” van de echtscheiding van de laatste. Tijdens het uitje ontmoet Alma Dario Guerra, een 23-jarige, en ze hebben een wilde rendez-vous.

Ze keert terug naar huis met haar man en dochter, vastbesloten om haar beoordelingsfout te vergeten, maar haar leven wordt een levende hel. Wat begon als een klein avontuurtje wordt een brandgevaarlijke passie, en dan een gevaarlijke obsessie, het ontrafelen van een keten van geheimen uit een verleden dat hen allen fataal bindt. Seizoen 2 is sinds 2 februari 2022 te zien op Netflix.

8. Mijn Beste Vriendin Anne Frank (film, 2021)

De allereerste Nederlandse bioscoopfilm over Anne Frank vertelt het aangrijpende verhaal van Hannah Goslar over haar bijzondere vriendschap met Anne Frank. Hannah en Anne zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt, verliezen ze elkaar uit het oog.

Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in het concentratiekamp Bergen-Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen. De film is geregisseerd door Ben Sombogaart (Knielen op een Bed Violen, De Storm en De Tweeling).

7. In From The Cold (serie, 1 seizoen)

Tijdens een Europese vakantie met haar dochter wordt het leven van een Amerikaanse alleenstaande moeder op zijn kop gezet wanneer de CIA haar dwingt om haar lang begraven verleden te confronteren als een Russische spionne die ook het product was van een zeer geheim KGB-experiment dat haar speciale gaven gaf. Nadat een mysterieuze reeks van manische en moorddadige incidenten suggereert dat iemand met haar exacte gaven het op onschuldige mensen gemunt heeft, wordt Jenny (Margarita Levieva) gedwongen uit haar schuilplaats te komen om deze schurk te stoppen of het risico te lopen het gezin en het nieuwe leven dat ze heeft opgebouwd te verliezen.

6. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (serie, 1 seizoen)

Voor de gebroken Anna (Kristen Bell) is elke dag hetzelfde. Ze zit met haar wijntje uit het raam te staren en ziet hoe het leven zonder haar voorbij gaat. Maar wanneer een knappe buurman (Tom Riley) en zijn schattige dochter (Samsara Yett) aan de overkant van de straat komen wonen, begint Anna licht te zien aan het eind van de tunnel. Dat is totdat ze getuige is van een gruwelijke moord… Of toch niet?

5. Through My Window (serie, 1 seizoen)

Raquel is smoorverliefd en onherroepelijk verliefd op Ares, haar aantrekkelijke en mysterieuze buurman. Ze heeft hem echter van veraf gadegeslagen, want tot haar grote ontsteltenis hebben ze nog geen woord met elkaar gewisseld. Maar Raquel heeft een heel duidelijke missie: Ares verliefd op haar laten worden. Ze is echter geen onschuldig, hulpeloos meisje en ze is zeker niet bereid alles te verliezen om haar doel te bereiken, vooral niet zichzelf…

4. Raising Dion (serie, 2 seizoenen)

Twee jaar na het verslaan van de Crooked Man, volgt seizoen 2 (te zien sinds 1 februari 2022) Dion als hij verder gaat met het aanscherpen van zijn krachten met de steun van zijn moeder en Tevin (Rome Flynn), zijn Biona trainer die Nicole’s aandacht trekt. Nadat hij bevriend is geraakt met de nieuwe student Brayden (Griffin Robert Faulkner) – een medekrachtige jongen – ontvouwen zich een reeks alarmerende gebeurtenissen en Dion leert dat het gevaar nog steeds op de loer ligt. Dion en Nicole moeten weer zien te overwinnen, niet alleen om zichzelf te redden, maar de hele stad Atlanta.

3. The Tinder Swindler (film, 2022)

Swipe, swipe, swipe… Het vinden van de ware liefde online blijkt nog altijd een lastige opgave te zijn. Cecilie kan het bijna niet geloven wanneer ze met een knappe billionaire playboy matcht, die ook nog eens de man van haar dromen lijkt te zijn. Maar haar sprookje verandert al snel in een ware nachtmerrie wanneer ze ontdekt dat de internationale zakenman niet is wie hij beweert te zijn.

Op dat moment is het reeds te laat en heeft hij alles al van haar afgenomen. Maar waar het sprookje eindigt, begint de wraak thriller. Cecilie gaat op zoek naar zijn andere slachtoffers, zodat ze er met vereende krachten voor kunnen zorgen dat de Tinder Swindler eindelijk zijn verdiende match krijgt.

2. Sweet Magnolias (serie, 2 seizoenen)

Sweet Magnolias draait om drie beste vriendinnen (Maddie, Helen, en Dana Sue) geboren en getogen in Serenity, SC, een klein zuidelijk stadje waar iedereen iedereen kent en iedereen weet wat iedereen doet.

In seizoen 2, te zien sinds vrijdag 4 februari 2022, komen Maddie, Helen en Dana Sue erachter wie er in de auto zit. Maar dat is slechts de eerste van vele verrassingen die voortkomen uit Prom Night – verrassingen die relaties over de hele stad opnieuw vorm geven. Vriendschappen wankelen. Oude liefdes eindigen en nieuwe liefdes beginnen. Lang verborgen geheimen verstoren banen, veranderen levens en verschuiven het machtsevenwicht in Serenity. Iedereen wordt geraakt. Maar met gelach en verlies blijven de Sweet Magnolias vechten voor wat goed is voor henzelf en de mensen van wie ze houden – zelfs wanneer die inspanningen een hoog prijskaartje hebben. Zullen ze ontdekken dat er problemen zijn die zelfs Margarita Night niet kan oplossen? Schenk het in en kom erachter.

1. All Of Us Are Dead (serie, 1 seizoen)

Een groep studenten zit gevangen in een middelbare school en komt in benarde situaties terecht als ze proberen gered te worden van een zombie-invasie van hun school.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix