Dit is de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix (week 8 van 2022)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 8 van 2022 (21-27 februari 2022) met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in maart 2022 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 8 (2022)

In week 8 van 2022 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

10. Fistful of Vengeance (film, 2022)

Deze recent verschenen Netflix Original-film doet het enorm goed. De superkrachtige huurmoordenaar Kai en zijn vrienden Lu Xin en Tommy volgen een moordenaar van Chinatown in San Francisco naar Thailand om de dood van een geliefde te wreken. Maar hun jacht brengt hen al snel in de war met oude vijanden, een mysterieuze miljardair en een oude mystieke kracht die de wereld wil overnemen. Iko Uwais (The Raid) speelt samen met Lewis Tan (Mortal Kombat), Lawrence Kao (Max Steel) en Pearl Thusi (Queen Sono) in deze snelle martial arts-actiefilm.

9. Space Force (serie, 2 seizoenen)

Seizoen 2 van Space Force gaat op vrijdag van start met Generaal Naird en zijn underdog team die hun waarde moeten bewijzen aan een nieuwe regering. Ondertussen krijgen ze echter te maken met interpersoonlijke uitdagingen. Zal de groep samenkomen of uiteenvallen onder de druk…? Space Force is tenslotte ook maar een mens.

8. Toy Boy (serie, 2 seizoenen)

Eind 2021 werd in Spanje het tweede seizoen van de hete hitserie Toy Boy uitgezonden en nu kunnen wij er hier ook van genieten. In de serie wordt een stripper in Málaga na zeven jaar vrijgelaten in afwachting van een nieuw proces en wil bewijzen dat zijn minnares hem liet opdraaien voor de moord op haar man.

7. Truth or Dare (film, 2018)

In deze intensere versie van de Blumhouse-thriller speelt een groep studentenvrienden tijdens de voorjaarsvakantie ‘truth or dare’ met dodelijke afloop.

6. The Tinder Swindler (film, 2022)

Swipe, swipe, swipe… Het vinden van de ware liefde online blijkt nog altijd een lastige opgave te zijn. Cecilie kan het bijna niet geloven wanneer ze met een knappe billionaire playboy matcht, die ook nog eens de man van haar dromen lijkt te zijn. Maar haar sprookje verandert al snel in een ware nachtmerrie wanneer ze ontdekt dat de internationale zakenman niet is wie hij beweert te zijn.

Op dat moment is het reeds te laat en heeft hij alles al van haar afgenomen. Maar waar het sprookje eindigt, begint de wraak thriller. Cecilie gaat op zoek naar zijn andere slachtoffers, zodat ze er met vereende krachten voor kunnen zorgen dat de Tinder Swindler eindelijk zijn verdiende match krijgt.

5. All Of Us Are Dead (serie, 1 seizoen)

Een groep studenten zit gevangen in een middelbare school en komt in benarde situaties terecht als ze proberen gered te worden van een zombie-invasie van hun school.

4. Texas Chainsaw Massacre (film, 2022)

Leatherface keert na bijna 50 jaar terug in de Netflix Original Texas Chainsaw Massacre. Melody (Sarah Yarkin), haar tienerzus Lila (Elsie Fisher) en hun vrienden Dante (Jacob Latimore) en Ruth (Nell Hudson) vertrekken naar het afgelegen stadje Harlow, Texas om een idealistische nieuwe zakelijke onderneming te beginnen. Maar hun droom verandert al snel in een nachtmerrie als ze per ongeluk het huis van Leatherface verstoren, de gestoorde seriemoordenaar wiens bloed doordrenkte erfenis de bewoners van het gebied blijft achtervolgen – inclusief Sally Hardesty (Olwen Fouéré), de enige overlevende van zijn beruchte slachtpartij in 1973 die vastbesloten is om wraak te nemen.

3. Love is Blind (serie, 2 seizoenen)

Netflix’ kijkcijferkanon Love is Blind is terug! Singles die geliefd willen zijn om wie ze zijn, in plaats van hoe ze eruit zien, hebben zich ingeschreven voor een minder conventionele benadering van het moderne daten in Chicago, waar ze hopen de persoon te ontmoeten met wie ze de rest van hun leven willen doorbrengen… zonder hem of haar ooit gezien te hebben. In deze verslavende 10-delige serie, gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey, wordt onthuld of uiterlijk, ras of leeftijd ertoe doen, en of liefde echt blind is.

2. One of Us is Lying (serie, 1 seizoen)

Vijf erg verschillende scholieren moeten nablijven, maar een moord (en allerlei geheimen) houdt ze bij elkaar. Er ontvouwt zich een dodelijk kat-en-muismysterie.

1. Inventing Anna (serie, 1 seizoen)

Een journalist die veel te bewijzen heeft onderzoek de zaak van Anna Delvey, de op Instagram legendarische Duitse erfgename die de harten stal van de New Yorkse sociale scene – en ook hun geld stal. Maar is Anna de grootste oplichtster van New York of is ze gewoon het nieuwe portret van de Amerikaanse droom? Anna en de reporter vormen een duistere, grappige haat-liefdeband terwijl Anna op haar proces wacht en onze reporter tegen de klok vecht om de grootste vraag in NYC te beantwoorden: wie is Anna Delvey?

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in België te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.


Synopsissen: Netflix