Netflix vertoont nieuwe beelden van langverwachte vierde seizoen van ‘Stranger Things’

Netflix heeft gloednieuwe beelden gedeeld van het vierde seizoen van de hitserie Stranger Things op het fanevenement TUDUM. In 2022 zal de nieuwe set afleveringen in première gaan op de streamingdienst.

Netflix deelt nieuwe beelden van Stranger Things seizoen 4

Bekijk hieronder de nieuwe beelden van Stranger Things seizoen 4. Deze werden met ons gedeeld tijdens het wereldwijde Netflix-fanevenement TUDUM op zaterdag 25 september.

Stranger Things seizoen 4 is op Netflix te zien vanaf 2022

Het is inmiddels alweer ruim 2 jaar geleden dat het derde seizoen van Stranger Things in première ging. Veel fans keken dan ook halsreikend uit naar een lancering van het vervolgseizoen in 2021, maar helaas zullen we nog even moeten wachten.

Netflix liet namelijk begin augustus in een tweet weten dat het nog wel even zou duren tot Stranger Things seizoen 4 live zou gaan. Het zal pas in 2022 zijn en een exacte datum is nog niet bekend. Ergens tussen 1 januari en 31 december dus, meer kunnen we er helaas nog niet over zeggen…

Meer informatie over de serie

Stranger Things speelt zich af in het fictionele plattelandsplaatsje Hawkins in Indiana in het begin van de jaren ’80. Het nabij gelegen Hawkins National Laboratory doet ogenschijnlijk wetenschappelijk onderzoek voor het United States Department of Energy. In het geheim doet het echter experimenten naar het paranormale en bovenmenselijke. Onder andere worden er testen gedaan op mensen. Ze hebben een portaal gecreëerd naar een andere dimensie die ‘The Upside Down’ heet. De invloed van The Upside Down begint onwetende bewoners van Hawkins te beïnvloeden op rampspoedige manieren.

Jaar2016
SoortSerie
Duur4 seizoenen
GenreDrama, Fantasy, Horror
IMDb8,7 uit 910.000 stemmen
MakersMatt Duffer, Ross Duffer
CastWinona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery
KijkenBekijk direct op Netflix

→ Vergelijkbare series met Stranger Things vind je hier 🍿