Alle seizoenen van kinderserie ‘Paw Patrol’ verdwijnen snel van Netflix

Paw Patrol is een geliefde serie op Netflix voor veel kinderen (en daarom ook voor hun ouders natuurlijk), waardoor hij het dikwijls schopt tot de Top 10 van meest bekeken films en series. De avonturen van de zes heldhaftige puppy’s en een technisch onderlegde 10-jarige dreigen binnenkort echter van de streamingdienst verwijderd te worden, omdat de rechten op 30 september 2021 zullen verlopen. Gelukkig blijft het wel mogelijk om de serie online te kijken.

Populaire kinderserie ‘Paw Patrol’ verdwijnt op 30 september 2021 van Netflix

In een tweet van Netflix deelde de streamingdienst het jammerlijke nieuws dat er verschillende titels in het verdwijnsein van Netflix zijn opgenomen. Dit wordt begeleid met de tekst: “Hoog tijd voor een B99-marathon. 🥺” Voor veel ouders zal het verwijderen van Paw Patrol echter een grotere schok zijn dan Brooklyn Nine-Nine, want de kinderen gaan hier helemaal niet blij mee zijn!

In het overzicht vinden we dat in het verdwijnsein van Netflix in september 2021 meerdere hele toffe titels te vinden zijn. Zo worden onder andere seizoen 1-6 van Brooklyn Nine-Nine verwijderd, maar ook Victorious, seizoen 5-7 van SpongeBob SquarePants, de films Despicable 3, Jumanji: The Next Level en meer…

Amazon Prime Video heeft nog één seizoen van ‘Paw Patrol’ in haar aanbod

Is Paw Patrol dan helemaal nergens meer te bekijken? Nee hoor, daar hoef je gelukkig niet bang voor te zijn. Allereerst draait Paw Patrol: De Film (2021) op dit moment in de bioscoop, maar ook is het eerste seizoen van de serie hier bij Amazon Prime Video te bekijken (30 dagen gratis voor nieuwe abonnees). Of en wanneer de streamingdienst ook de uitzendrechten gaan verliezen, is nog niet naar buiten gebracht.

Worden seizoen 2-4 van ‘Paw Patrol’ verplaatst naar een andere streamingdienst?

De vraag die op de lippen van iedere ouder brandt, is natuurlijk of de afleveringen van Paw Patrol naar een andere streamingdienst zullen worden verplaatst na 30 september. Helaas is daar vooralsnog niets over bekend.

Het is ook niet, zoals in het geval van bijvoorbeeld de verwijdering van How I Met Your Mother, dat we weten dat één van Disney’s maatschappijen achter de productie zit en de serie hierdoor verschuift naar een concurrent. Paw Patrol is namelijk eigendom van de televisiemaatschappij ViacomCBS. Dit bedrijf heeft films en series in het aanbod van allerlei streamingdiensten. Of ze de rechten voor Paw Patrol aan een Netflix-concurrent als Amazon Prime Video verkopen is nog niet bekend.

‘Paw Patrol’-marathon? Kijk 6 afleveringen (2 uur per dag) tot 20 september!

Willen de kids nog snel alle afleveringen kijken voordat Paw Patrol van Netflix verdwijnt? Dan zitten er nog heel wat televisie-uurtjes aan te komen. Op dit moment staan er 3 seizoenen met elk 26 afleveringen van de kinderserie op Netflix. Dat zijn in totaal 78 afleveringen van 23 minuten per stuk, verdeeld over 14 dagen. Ze zullen dus ongeveer 2 uur per dag moeten bingewatchen (± 6 afleveringen van 23 minuten) om de marathon op tijd af te hebben.

Verhaal, details en trailer van de animatieserie

Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.

Jaar: 2013-
Soort: Serie
Categorie: Animatie, Avontuur, Familie, Komedie
Seizoenen: 8 seizoenen
IMDb: 6,1 uit 2.600 stemmen
Makers: Keith Chapman
Cast: Ron Pardo, Kallan Holley, Devan Cohen
Bestel: Bekijk direct bij Bol.com
Kijken: Bekijk direct bij Netflix