Netflix Roulette: welke film of serie zal ik kijken?

Lig jij ook altijd uren op de bank voordat je eindelijk weet welke film of serie uit het Netflix aanbod je wil kijken? Of kom je er samen maar niet uit en heb je een beslissende stem nodig? De Netflix Roulette is je uitkomst! Dit nieuwe handigheidje op Streamwijzer gaat je een hoop moeite besparen. Het werkt heel eenvoudig.

Netflix Roulette van films & series

De Netflix Roulette is nu zichtbaar rechts (computer of tablet) of onderaan (mobiel) op elke pagina. De tool laat drie willekeurige films of series zien die op dit moment op Netflix Nederland staan. Door op de film of serie te klikken krijg je direct meer informatie, zoals de trailer, IMDb pagina, link naar titel op Netflix, en meer!

Ben je niet tevreden met de voorgestelde titels? Klik dan op één van de drie films of series uit de suggesties om onderaan de pagina drie nieuwe willekeurige ideeën voor films en series te krijgen.

Op de Facebook pagina van Streamwijzer kom je als allereerste te weten welke films en series nieuw op Netflix komen. Ook geven we vaak prijzen weg, zoals gratis abonnementen op streamingdiensten en een jaar lang toegang tot het Netflix aanbod van over de hele wereld (ter waarde van €100)!

Verder vind je op Streamwijzer onder andere: