Deze 10 heerlijke series komen in juli 2021 naar Netflix

Netflix trapt de zomer af! Wat is een betere manier voor de streamingdienst om dat te doen dan om weer een paar bingewatchwaardige series toe te voegen aan het aanbod. Juli is een uitzonderlijk goede maand voor abonnees van de streamingdienst, met bijvoorbeeld nieuwe seizoenen van Suits, Sky Rojo en How to Sell Drugs Online (Fast), maar ook nieuwe toptitels als Sexy Beasts. Lees verder voor een overzicht van 10 heerlijke series die in juli 2021 naar Netflix komen met verhaal en trailer.

10x Series die in juli 2021 op Netflix in België verschijnen

Weet je je even geen raad meer op Netflix met de gigantische hoeveelheid films en series in het aanbod van de streamingdienst? Verheug je dan maar vast op de volgende aanvullingen die in juli 2021 op het video on demand-platform zullen verschijnen, want deze titels moeten absoluut op je kijklijst!

1. Young Royals | Seizoen 1 (1 juli)

Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) aankomt op de prestigieuze kostschool Hillerska krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil. Wilhelm begint te dromen van een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de koninklijke verplichtingen – maar wanneer hij onverwachts de volgende in lijn voor de troon wordt, wordt zijn dilemma nog groter en moet hij een keuze maken. Liefde of plicht.

De langverwachte Zweedse romantische dramaserie Young Royals is vanaf 1 juli te zien op Netflix.

2. Biohackers | Seizoen 2 (9 juli)

Een studente geneeskunde aan een Duitse topuniversiteit is in het geheim een complot aan het ontrafelen dat een familiedrama aan een visionaire biologieprofessor linkt.

3. Atypical | Seizoen 4 (9 juli)

Wanneer een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum graag een vriendin wil, leidt zijn drang naar onafhankelijkheid tot zelfontdekking voor zijn hele familie.

4. Virgin River | Seizoen 3 (9 juli)

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Tot grote vreugde van de fanatieke fans zal het derde seizoen van Virgin River vanaf 9 juli op Netflix te bekijken zijn.

5. Never Have I Ever | Seizoen 2 (15 juli)

Never Have I Ever vertelt het verhaal van een jong Indiaas meisje dat in Amerika is opgegroeid, Devi, dat te maken heeft met de recente dood van haar vader, terwijl ze ook de meer traditionele gevaren van de middelbare school navigeert, zoals het vinden van een vriendje en het opvoeren van haar populariteit.

Seizoen 2 is vanaf 15 juli op Netflix te zien.

6. Suits | Seizoen 9 (17 juli)

Suits volgt de vroegtijdige schoolverlater Mike Ross, die per ongeluk een baan krijgt bij een van de beste advocaten van New York, Harvey Specter. Ze vormen al snel een winnend team met Mike zijn rauwe talent en fotografische geheugen.Mike zorgt ervoor dat Harvey zich weer herinnert waarom hij de advocatuur in gegaan is.

Het negende en laatste seizoen van Suits is het slotstuk van de serie. Er zal helaas geen tiende deel volgen.

7. Sexy Beasts | Seizoen 1 (21 juli)

In de hoop om afscheid te nemen van het oppervlakkige daten, gaan levensechte singles met uitgebreide make-up en protheses op een ware blind date om de chemie op de proef te stellen.

8. Sky Rojo | Seizoen 2 (23 juli)

Coral, Wendy en Gina gaan op de vlucht op zoek naar de vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door Romeo, hun pooier van Las Novias Club, en zijn handlangers, Moises en Christian.

Razendsnel keren de dames van Sky Rojo terug naar Netflix. De serie, die door de makers van La Casa de Papel is geproduceerd, krijgt op 23 juli 2021 een vervolg in de vorm van een compleet tweede seizoen.

9. How to Sell Drugs Online (Fast) | Seizoen 3 (27 juli)

Om zijn ex-vriendin terug te winnen besluit een nerdy tiener online ecstasy te verkopen vanuit zijn slaapkamer. Hij wordt een van de grootste dealers van Europa.

10. Outer Banks | Seizoen 2 (30 juli)

Outer Banks volgt een groep tieners in de Outer Banks van North Carolina die “Pogues” worden genoemd en vastbesloten zijn om uit te zoeken wat er is gebeurd met de vermiste vader van de leider van de groep, John B. (Stokes). Onderweg ontdekken ze een legendarische schat die verbonden is met John B’s vader.

Het tweede seizoen van Outer Banks is vanaf 30 juli op Netflix te zien.

Overzicht: nieuwe titels per maand

Zou je graag overzichtelijk willen zien welke films en series elke maand op Netflix verschijnen? Geen probleem! Bekijk op Streamwijzer elke maand wat er nieuw op Netflix verschijnt. Zo vind je in de lijsten van nieuwe titels in mei 2021, juni 2021 en juli 2021 welke films en series online komen naast Jupiter’s League, Lucifer seizoen 5B en Ragnarok seizoen 2, maar kun je ook terug kijken naar wat bijvoorbeeld in april 2021 online kwam.

Meer kijktips en populaire films en series op Netflix

Wie benieuwd is wat op dit moment veelbekeken films en series op de streamingdienst zijn, zou zeker even de Netflix Top 10 moeten checken. Hierin vind je elke week welke titels het meest worden bekeken door abonnees. Daarnaast vind je in onze categorie met al het nieuws over films en series op Netflix welke nieuwe titels de komende maanden verschijnen en wat er van de streamingdienst wordt verwijderd. Houd dus onze website en social media-kanalen goed in de gaten. Veel kijkplezier!