Netflix publiceert nu al eerste deel van ‘Vikings: Valhalla’ aflevering 1

We hebben goed nieuws voor wie nu al aan het aftellen is naar de lancering van Netflix‘ splinternieuwe serie Vikings: Valhalla. Via Twitter zijn door de streamingdienst namelijk al de eerste 6 minuten van aflevering 1 met ons gedeeld.

Netflix vertoont via Twitter nu al de eerste 6 minuten van ‘Vikings: Valhalla’

In de onderstaande tweet heeft het Netflix-account @NetflixGeeked op Twitter de eerste 6 minuten van aflevering 1 van Vikings: Valhalla gedeeld. De eerste 1:20 minuut is een introductie, maar daarna kun je daadwerkelijk al naar de eerste scènes kijken. En dat zijn zeker niet de minste beelden, want er wordt direct met enorm veel actie en spektakel afgetrapt. Veel plezier!

In de nieuwe Netflix-serie ‘Valhalla’ volgen we drie heroïsche vikings

Vikings: Valhalla speelt zich meer dan duizend jaar geleden af in de vroege 11e eeuw. De serie vertelt de heroïsche avonturen van enkele van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd – de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze Noordse prins Harald Sigurdsson (Leo Suter).

Als de spanningen tussen de Vikingen en de Engelse koninklijken een bloedig breekpunt bereiken en als de Vikingen zelf botsen over hun tegenstrijdige christelijke en heidense overtuigingen, beginnen deze drie Vikingen aan een epische reis die hen over oceanen en door slagvelden zal voeren, van Kattegat naar Engeland en verder, als ze vechten voor overleving en glorie. Valhalla, dat zich meer dan honderd jaar na het einde van de originele Vikings-serie afspeelt, is een nieuw avontuur dat historische authenticiteit en drama combineert met grimmige, meeslepende actie.

Volledige eerste seizoen is vanaf vrijdag 25 februari te zien

Het duurt niet lang meer tot alle afleveringen van het eerste seizoen van Vikings: Valhalla op Netflix te zien zijn. Vanaf vrijdag 25 februari 2022 kun je genieten van het volledige eerste seizoen. Hieronder vind je ook alvast de trailer die vorige week gedeeld werd door de videodienst.


Synopsis: Netflix