Deze 10 veelbelovende films en series komen binnenkort naar Netflix

Inmiddels is bekend dat Netflix soms een andere definitie heeft van films en (nieuwe seizoenen van) series die ‘binnenkort’ op de streamingdienst zullen verschijnen, maar toch werden de laatste tijd een paar hele interessante release data met ons gedeeld. Daardoor kunnen we de komende dagen, weken en maanden genieten van wat fantastische nieuwe lanceringen op het populaire video on demand-platform. Hier vind je 10 veelbelovende films en series die binnenkort naar Netflix komen.

10x Veelbelovende films en series die binnenkort op Netflix verschijnen

Weet je je even geen raad meer op Netflix met de gigantische hoeveelheid films en series in het aanbod van de streamingdienst? Verheug je dan maar vast op de volgende aanvullingen die de komende maanden op het video on demand-platform zullen verschijnen, want deze titels moeten absoluut op je kijklijst!

1. Love and Monsters (14 april 2021)

Ben jij ook zo’n fan van Dylan O’Brien? Hij komt op 14 april 2021 naar Netflix in de populaire en vrij nieuwe film Love and Monsters uit 2020.

2. The Circle seizoen 2 (14 april 2021)

De spelers beginnen geïsoleerd in een appartement, en met hun online interacties als hun enige middel van enige communicatie. De spelers gebruiken een social media platform genaamd “The Circle”.

In een door monsters geteisterde wereld, leert Joel dat zijn vriendin slechts 80 mijl ver weg is. Om de gevaarlijke reis te maken, ontdekt Joel zijn innerlijke held om bij het meisje van zijn dromen te zijn.

3. The Real Housewives of Beverly Hills seizoen 3-4 (15 april 2021)

Een realityserie die een aantal van de meest welgestelde vrouwen van het land volgt terwijl ze genieten van de weelderige levensstijl die alleen Beverly Hills kan bieden.

4. Snelle: Zonder Jas Naar Buiten (16 april 2021)

Een eigen documentaire voor één van Nederland’s meest populaire en snelst groeiende artiesten. Snelle’s documentaire Zonder Jas Naar Buiten verschijnt op 16 april 2021 bij Netflix.

Snelle: Zonder Jas Naar Buiten is een openhartige documentaire over artiest Snelle. We zien hoe een underdog in een zeer korte periode door zijn eerlijke en oprechte muziek de harten van duizenden fans verovert en uitgroeit tot één van Nederlands grootste artiesten van deze tijd. Een jongensdroom die werkelijkheid wordt en een voorbeeld voor de hedendaagse jeugd die droomt om van muziek te kunnen leven en anderen te inspireren met hun liedjes.

5. Shadow & Bone seizoen 1 (23 april 2021)

Shadow and Bone is gebaseerd op de succesvolle Grishaverse-reeks van Leigh Bardugo. We treffen in Shadow and Bone een door oorlog verscheurde wereld aan waarin we kennismaken met de nederige soldaat en wees Alina Starkov. Zij heeft net een buitengewone kracht in zichzelf ontketend die de sleutel zou kunnen zijn tot de vrijheid van haar land. Door de levensgevaarlijke dreiging van de ‘Shadow Fold’ besluit Aline haar vertrouwde omgeving te verlaten en zich aan te sluiten bij de Grisha, een elitair leger met magische soldaten. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe krachten ontdekt ze dat bondgenoten en vijanden een en dezelfde kunnen zijn en dat niets is wat het lijkt in deze weelderige wereld. Er zijn gevaarlijke krachten in het spel, waaronder een bende charismatische criminelen. Ze beseft dat er meer nodig zal zijn dan alleen wat magie om te kunnen overleven.

6. Ferry de film (14 mei 2021)

Eindelijk is daar de lanceringsdatum van Ferry de film! Vanaf 14 mei 2021 kunnen we genieten van het hoogsteigen verhaal van Undercover‘s meest favoriete karakter.

Ferry wordt een prequel die het verhaal uit Undercover seizoen 1 vooraf zal gaan. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

7. Army of the Dead (21 mei 2021)

Zack Snyder’s cut van Justice League blijkt een gigantisch succes te zijn, maar de regisseur brengt nu ook een gloednieuwe Netflix Original-zombiefilm uit: Army of the Dead!

Na een zombie-uitbraak in Las Vegas waagt een groep huurlingen de ultieme gok door de quarantainezone in te trekken om de grootste overval ooit te plegen.

8. Lucifer seizoen 5B (28 mei 2021)

Eindelijk is seizoen 5B van Lucifer in aantocht! Na lang wachten, keert onze favoriete duivel terug voor de laatste afleveringen van het vijfde seizoen op Netflix. Overigens is er nog wel een seizoen 6 in de maak.

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht.

9. Sky Rojo seizoen 2 (23 juli 2021)

Razendsnel keren de dames van Sky Rojo terug naar Netflix. De serie, die door de makers van La Casa de Papel is geproduceerd, krijgt op 23 juli 2021 een vervolg in de vorm van een compleet tweede seizoen.

Coral, Wendy en Gina gaan op de vlucht op zoek naar de vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door Romeo, hun pooier van Las Novias Club, en zijn handlangers, Moises en Christian.

10. Lupin seizoen 1B (zomer 2021)

Na de avonturen uit de eerste afleveringen van Lupin vervolgt Omar Sy zijn avontuur als Assane Diop (en Arsène Lupin) in het tweede deel van Lupin. De eerste beelden zijn al gedeeld en vanaf de zomer zal seizoen 1B op Netflix te zien zijn. Een precieze datum is nog niet bekend.

De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane’s familie letterlijk uit elkaar gerukt. Assane staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar.

Overzicht: nieuwe titels per maand

Zou je graag overzichtelijk willen zien welke films en series elke maand op Netflix verschijnen? Geen probleem! Bekijk op Streamwijzer elke maand wat er nieuw op Netflix verschijnt. Zo vind je in de lijsten van nieuwe titels in april 2021 en mei 2021 welke films en series online komen naast Love and Monsters, Lucifer seizoen 5B en Ferry de film, maar kun je ook terug kijken naar wat bijvoorbeeld in maart 2021 online kwam.

Meer kijktips en populaire films en series op Netflix

Wie benieuwd is wat op dit moment veelbekeken films en series op de streamingdienst zijn, zou zeker even de Netflix Top 10 moeten checken. Hierin vind je elke week welke titels het meest worden bekeken door abonnees. Daarnaast vind je in onze categorie met al het nieuws over films en series op Netflix welke nieuwe titels de komende maanden verschijnen en wat er van de streamingdienst wordt verwijderd. Houd dus onze website en social media-kanalen goed in de gaten. Veel kijkplezier!