Bevestigd: seizoen 4 van ‘Virgin River’ komt woensdag 20 juli naar Netflix

Virgin River komt terug! Natuurlijk wisten we al een tijdje dat de razendpopulaire romantische dramaserie door Netflix was verlengd met een vierde én vijfde seizoen, maar na bijna een jaar wachten sinds de vorige afleveringen is nu eindelijk ook de releasedatum bekendgemaakt. Vanaf woensdag 20 juli 2022 kun je bij de streamingdienst genieten van extra lang seizoen 4 met 12 afleveringen.

Seizoen 4 van Virgin River komt op woensdag 20 juli 2022 naar Netflix

Heb je al plannen gemaakt voor de zomervakantie? En specifiek voor de week van 20 juli? Dan kun je die maar beter heel snel het raam uit gooien, want er staat iets veel belangrijkers op de planning: seizoen 4 van Virgin River! In de onderstaande post liet Netflix vanavond weten dat woensdag 20 juli 2022 de dag zal zijn dat Mel, Jack en de rest van de geliefde personages terug zullen keren naar Virgin River, Californië.

Aangezien het om een Netflix Original-serie gaat, weten we al dat de afleveringen allemaal tegelijk om 09:00 uur ‘s ochtends (onze Midden-Europese tijd) online zullen verschijnen. De lancering is ongeveer een jaar na de première van S3 (juli 2021). Daarvoor werden S2 (november 2020) en S1 (december 2019) ook steeds iets minder dan een jaar na elkaar gepubliceerd.

Extra lang seizoen met 12 afleveringen

Bovenop het eerste goede nieuwtje hebben we nog een leuke mededeling voor wie het nog niet wist, want het vierde seizoen van Virgin Rier zal extra lang worden. Je bent van Netflix namelijk gewend dat ze 10 afleveringen per seizoen publiceren, maar dit keer doen ze er een schepje bovenop.

In de herfst van 2021, een paar maanden na de lancering van seizoen 3, werd namelijk al door de cast via social media bekendgemaakt dat de aankomende set afleveringen er twee bij zou krijgen. Het zullen dus geen 10 episodes worden, maar in totaal 12.

Komst van Virgin River seizoen 5 is al bevestigd door Netflix

Het goede nieuws houdt niet op, want het einde van Virgin River is gelukkig nog lang niet in zicht. Mel, Jack en de hopelijk rest van de vaste cast zullen namelijk ook te zien zijn in een vijfde seizoen van de romantische dramaserie. Door het denderende succes heeft Netflix namelijk direct na S3 besloten om twee nieuwe delen te bestellen.

De hoop van veel fans is dan ook dat we kort hoeven te wachten op de nieuwste afleveringen, omdat beide seizoenen gelijktijdig besteld zijn. Momenteel is een releasedatum echter nog niet bekend. We houden je op de hoogte via onze website en social media kanalen zodra we hier meer over horen.