Never Have I Ever krijgt van Netflix een derde seizoen

Het is lachen, gieren en brullen geblazen voor liefhebbers van de komedieserie Never Have I Ever op Netflix. Na een succesvol eerste seizoen is de serie verlengd met een tweede deel, maar inmiddels is ook bekend dat er een derde seizoen komt. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Never Have I Ever seizoen 3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Never Have I Ever over?

Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk. In seizoen 2 van de coming-of-age komedie Never Have I Ever bleef de Indiase Amerikaanse tiener Devi (Maitreyi Ramakrishnan) omgaan met de dagelijkse druk van de middelbare school en drama thuis, terwijl ze ook navigeert door nieuwe romantische relaties.

Soort: Serie
Jaar: 2020
Categorie: Komedie
IMDb: 7,9 uit 38.000 stemmen
Duur: 3 seizoenen
Makers: Lang Fisher, Mindy Kaling
Cast: Maitreyi Ramakrishnan, Jaren Lewison, Darren Barnet
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 3 op Netflix in België?

Goed nieuws voor liefhebbers van Never Have I Ever, want slechts een maand (19 augustus 2021) na de release van S2 (15 juli 2021) werd bekendgemaakt dat de serie is verlengd met een derde seizoen.

In een Twitter-bericht laat Netflix weten: “Je dacht toch niet dat we je achter zouden laten met die cliffhanger? 👀 Never Have I Ever komt terug met een derde seizoen!” Wanneer het vervolgseizoen op de streamingdienst zal verschijnen, is momenteel nog niet bekend. Naar alle waarschijnlijkheid zal het door de duur van het filmen en de nabewerking echter nog wel tot 2022 duren.

  • Waar kun je Never Have I Ever online kijken?

    De serie Never Have I Ever is momenteel in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  • Wanneer komt Never Have I Ever seizoen 3 op Netflix in België?

    Op dit moment is helaas nog niet bekend wanneer het derde seizoen van Never Have I Ever op Netflix zal verschijnen. Waarschijnlijk zal het echter niet voor 2022 zijn. Zodra we meer weten, hoor je het via je mail.

→ Vergelijkbare series met Never Have I Ever vind je hier 🍿

Komt er een Never Have I Ever seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een vierde seizoen van de komedieserie gaat komen. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Never Have I Ever seizoen 3?

Er zijn nog geen beelden van het derde seizoen van Never Have I Ever, maar wel kun je de trailer bekijken van het tweede deel dat sinds 15 juli 2021 te zien is op Netflix.

Never Have I Ever: Seizoen 2 | Officiële trailer | Netflix