New Amsterdam seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Liefhebbers van ziekenhuisseries Grey’s Anatomy en Scrubs sprongen een gat in de lucht bij het nieuws dat de populaire nieuwe serie New Amsterdam naar Netflix zou komen op 15 februari 2021! Nu is men echter ook bekend of en wanneer het nieuwere derde seizoen van de serie, wat vanaf 2 maart 2021 in de Verenigde Staten uitgezonden wordt, in België op de streamingdienst verschijnt. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van New Amsterdam seizoen 3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van New Amsterdam over?

Dr. Max Goodwin is briljant, charmant – en de nieuwe medisch directeur van Amerika’s oudste openbare ziekenhuis. Terwijl hij vastbesloten is de bureaucratie af te breken om uitzonderlijke zorg te verlenen, zijn de dokters en het personeel daar niet zo zeker van. Ze hebben dit al eerder gehoord, en niemand anders heeft die beloftes waargemaakt.

Max neemt geen genoegen met “nee”, verstoort de status quo en bewijst dat hij voor niets zal stoppen om dit onderbezette, ondergefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen – het enige ziekenhuis ter wereld dat in staat is om Ebola-patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten allemaal onder één dak te behandelen – en het de glorie terug te geven waarmee het op de kaart is gezet.

Titel: New Amsterdam
Soort: Serie
Jaar: 2018
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Drama
Cast: Ryan Eggold, Janet Montgomery, Freema Agyeman
IMDb: 8.1 uit 16.000 stemmen

Wanneer komt New Amsterdam seizoen 3 op Netflix België?

  1. Wanneer komt New Amsterdam seizoen 3 op Netflix België?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het derde seizoen van New Amsterdam op Netflix komt, maar sinds 2 maart 2021 wordt dit nieuwe deel uitgezonden in de Verenigde Staten. Naar verwachting zal het dus niet lang duren tot dit seizoen naar België komt. Zodra we een exacte datum hebben, hoor je het via je mail.

→ Vergelijkbare series met New Amsterdam vind je hier 🍿

Komt er een New Amsterdam seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er ook een vierde deel van de serie New Amsterdam zal volgen. Zodra we hier meer over weten, wordt het nieuws op Streamwijzer bekendgemaakt.

Welke teaser of trailer is er van New Amsterdam seizoen 3?

Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer van het derde seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam.

'New Amsterdam' Season 3 Teaser Trailer | Premieres Tuesday March 2