Zo kun je nu al online kijken naar New Amsterdam seizoen 3

Sinds de toevoeging van seizoen 1 & 2 is de ziekenhuisserie New Amsterdam ongekend populair op Netflix. Serieliefhebbers zijn nu benieuwd of je New Amsterdam seizoen 3 online kijken kunt op een streamingdienst, want na al dat bingewatchen kun je de nieuwste afleveringen natuurlijk niet links laten liggen. Bovendien gaat dit nieuwe seizoen over de Coronapandemie met de uitbraak van COVID-19. In dit artikel leggen we uit hoe je nu al heel eenvoudig vanuit België naar New Amsterdam seizoen 3 kunt kijken binnen enkele klikken.

Zo kun je nu al online naar New Amsterdam seizoen 3 kijken

In België heeft Netflix nog niet de rechten van het derde seizoen van New Amsterdam weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Belgische aanbod van het video on demand-platform. Ook andere streamingdiensten als Disney+ of Amazon Prime Video hebben de serie niet in het aanbod op dit moment. Toch kun je nu al vanuit België naar het derde seizoen van New Amsterdam kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN voor Netflix. Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar het derde seizoen van New Amsterdam kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

 1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
 2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
 3. Ga direct naar New Amsterdam seizoen 3 bij de website van NBC en begin met kijken! 🍿

Ga naar direct aflevering 1 van seizoen 3 van New Amsterdam met de titel: “The New Normal” 1️⃣

Ga naar direct aflevering 2 van seizoen 3 van New Amsterdam met de titel: “Essential Workers” 2️⃣

Ga naar direct aflevering 3 van seizoen 3 van New Amsterdam met de titel: “Safe Enough” 3️⃣

Ga naar direct aflevering 4 van seizoen 3 van New Amsterdam met de titel: “This Is All I Need” 4️⃣

Wat is de beste VPN om New Amsterdam online te kijken?

In ons artikel over de beste VPN-verbindingen om films en series te streamen vind je een paar tips van bekende een veelgebruikte aanbieders. Je kunt zelf een VPN-aanbieder kiezen die bij jou past. Wij raden Surfshark aan. Hieronder vind je drie grote VPN-diensten in een handige tabel met een paar interessante aandachtspunten.

1. Surfshark
1. Surfshark
9.7/10
 • Prijs: vanaf €2 per maand!
 • Grote keuze uit servers
 • IJzersterke verbindingskwaliteit
2. NordVPN
2. NordVPN
8.6/10
 • Prijs: vanaf €3.15 per maand
 • Razendsnelle verbinding
 • Zeer goede klantenservice
3. Goose VPN
3. Goose VPN
8.2/10
 • Prijs: vanaf €2.75 per maand
 • Scherp geprijsde en goede verbinding
 • Goed beveiligde Nederlandse aanbieder

Waar gaat de ziekenhuisserie over?

Dr. Max Goodwin is briljant, charmant – en de nieuwe medisch directeur van Amerika’s oudste openbare ziekenhuis. Terwijl hij vastbesloten is de bureaucratie af te breken om uitzonderlijke zorg te verlenen, zijn de dokters en het personeel daar niet zo zeker van. Ze hebben dit al eerder gehoord, en niemand anders heeft die beloftes waargemaakt.

Max neemt geen genoegen met “nee”, verstoort de status quo en bewijst dat hij voor niets zal stoppen om dit onderbezette, ondergefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen – het enige ziekenhuis ter wereld dat in staat is om Ebola-patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten allemaal onder één dak te behandelen – en het de glorie terug te geven waarmee het op de kaart is gezet.

Titel: New Amsterdam
Soort: Serie
Jaar: 2018
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Drama
Cast: Ryan Eggold, Janet Montgomery, Freema Agyeman
IMDb: 8.1 uit 16.000 stemmen

'New Amsterdam' Season 3 Teaser Trailer | Premieres Tuesday March 2