Waar kun je de serie New Girl online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie New Girl uit 2011. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 7.7 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je New Girl uit 2011 online kijken?

In België is New Girl op dit moment helaas niet te kijken op Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of een andere streamingdienst. Wel is de titel aanwezig in het Amerikaanse aanbod van Netflix, waardoor je met een VPN (Virtual Private Network) alle 7 seizoenen van de serie kunt kijken. Hoe dat werkt, leggen we in het artikel Netflix kijken met een VPN uitgebreid uit en hieronder vind je een super simpele uitleg in 3 stappen.

  1. Ga direct naar Surfshark om een goede VPN te nemen. Deze aanbieder is qua prijs/kwaliteit een ijzersterke deal.
  2. Installeer de app en zet de instellingen op de Verenigde Staten.
  3. Begin direct met kijken! Door de website van Netflix te bezoeken heb je toegang tot het aanbod van de Verenigde Staten, waaronder ook alle 7 seizoenen van de hitserie New Girl. Veel kijkplezier! 🍿

Verder kun je overigens ook besluiten om de serie op DVD of Blu-ray te bestellen, al ben je dan natuurlijk wel duurder uit. Hieronder zijn de twee grote webwinkels Bol.com en Amazon.nl uitgelicht met hun aanbod van New Girl op schijf.

💿 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

💿 Amazon.nl: Bij de webwinkel van Amazon zijn alle seizoenen ook op schijf beschikbaar. Ga direct naar de serie op Amazon.nl.

Verhaal van New Girl (2011)

Na een slechte breuk verhuist Jess, een onbehouwen jonge vrouw, naar een appartementszolder met drie alleenstaande mannen. Hoewel ze haar gedrag zeer ongewoon vinden, steunen de mannen haar – meestal.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2011
Categorie: Komedie
Makers: Elizabeth Meriwether
Cast: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield
IMDb: 7.7 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.