Waar kan ik de film The New Mutants online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over hoe men de film The New Mutants online kijken kan. Deze nieuwe kerstfilm uit 2020 met onder andere Mel Gibson scoort namelijk in de bioscopen en wist tot nu toe een 5.9 uit 10 op IMDb te behalen. Filmliefhebbers willen deze titel dan ook graag streamen.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The New Mutants online kijken?

▶️ Apple TV+: Streamingdienst Apple TV+ biedt na de release de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

▶️ Google Play: Verder is de film snel te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Verhaal van The New Mutants (2020)

In deze angstaanjagende, door actie gedreven film, gebaseerd op de MARVEL-stripserie, worden vijf jongeren die speciale krachten demonstreren naar een geheime instelling gebracht om behandelingen te ondergaan waarvan ze te horen krijgen dat ze hen zullen genezen van de gevaren van hun krachten. Onder andere Danielle Moonstar aka Mirage (Blu Hunt), die illusies creëert vanuit de angsten van anderen; Rahne Sinclair (Maisie Williams), die transformeert in de weerwolf Wolfsbane; Sam Guthrie (Charlie Heaton), die als Cannonball kan vliegen met een straalsnelheid die wordt beschermd door een krachtveld; Roberto da Costa aka Sunspot (Henry Zaga), die zonne-energie absorbeert en kanaliseert; en Illyana Raspoetin aka Magik (Anya Taylor-Joy).

De jongere zus van Colossus, Magik wordt naar believen ingepakt in harnas en hanteert een zielenzwaard dat haar meervoudige bovenmenselijke en paranormale vermogens versterkt. Uitgenodigd door Dr. Cecilia Reyes (Alice Braga) om hun verhalen te delen over wanneer hun krachten zich voor het eerst manifesteerden, komen de vijf “patiënten” te begrijpen dat ze zich in een klasse van mensen bevinden die mutanten worden genoemd, die historisch gezien zijn gemarginaliseerd en gevreesd.

Naarmate ze hun oorsprongverhalen herbeleven, lijken hun herinneringen te veranderen in angstaanjagende realiteiten. Al snel vragen ze zich af wat echt is en wat niet, en wordt het duidelijk dat de instelling niet is wat ze lijkt. Nu is de vraag – waarom worden ze gevangen gehouden? En wie probeert ze te vernietigen? De spanning en de gruwelijkheid nemen toe in deze white-knuckle thrill rit geregisseerd door Josh Boone en mede geschreven door Boone en Knate Lee.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Horror, Sci-Fi
IMDb: 5.3 uit 32.541 stemmen
Duur: 1 uur en 34 minuten
Regisseur: Josh Boone
Schrijvers: Josh Boone, Knate Lee
Cast: Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.