Voetballer Neymar nu te zien als monnik in La Casa De Papel seizoen 3

Wat een heerlijke verrassing voor fans van La Casa De Papel! De Braziliaanse voetballer Neymar maakte vandaag via Twitter bekend dat hij een gastrol heeft mogen spelen in het derde seizoen van La Casa De Papel. Hij is in twee afleveringen van het seizoen te zien.

Tweet Neymar

Neymar tweette: “Ik heb mijn droom gerealiseerd door in mijn favoriete serie mee te spelen”, tweette Neymar met de hashtag ”#nuevofichaje” (vertaald als “nieuwe aanwinst”). Daarmee speelt hij in op de transfergeruchten die rond zijn voetbalcarrière hangen. Neymar speelt nog bij het Franse PSG, maar speelt niet omdat hij binnenkort lijkt te vertrekken. In de video bij de tweet zet hij het Salvador Dalí masker af, bekend uit de serie La Casa De Papel.

Afleveringen La Casa De Papel met Neymar

Vandaag zijn afleveringen 6 en 8 van seizoen 3 opnieuw online gekomen. Daarin speelt Neymar de rol van Joao, een Braziliaanse monnik. Eerder werd Neymar eruit geknipt wegens een verkrachtingszaak rondom hem. Nu Neymar daarin is vrijgesproken is besloten alsnog de originele afleveringen online te zetten.

Waar gaat het verhaal van La Casa De Papel over?

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Op IMDb wordt de serie La Casa De Papel beoordeeld met een 8.6 uit 10.

La Casa De Papel seizoen 4

Alles wat we tot nu toe weten over het vierde seizoen van La Casa De Papel zullen we direct hier plaatsen. Volg Streamwijzer ook op Facebook, Twitter of Instagram om als eerste op de hoogte te zijn van nieuws over het vierde deel van de serie!