Nieuw op Amazon Prime Video | Week 10

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 10 van 2021 zijn in België.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in België in week 10 (2021)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. The Lord of the Rings (3 films, 2001-2003)

Ben jij fan van de LOTR-films? Helaas verdwenen ze afgelopen maand van de streamingdienst, maar gelukkig hebben we niet lang hoeven wachten tot The Lord of the Rings met alledrie de films terug op Prime Video kwam.

Verhaal en trailer

Een eeuwenoude ring, die jaren zoek is geweest, wordt gevonden en komt bij toeval terecht bij de kleine Hobbit Frodo.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Official Trailer #1 - (2001) HD

2. Divergent (3 films, 2014-2016)

De Divergent-reeks telt 3 films, waaronder Divergent (2014), Insurgent (2015) en Allegiant: Part 1 (2016). Het tweede deel van Allegiant is helaas nooit verschenen, maar dat betekent niet dat je niet kunt genieten van de eerste drie films van de filmreeks. Alledrie zijn ze sinds 8 maart 2021 te streamen op Amazon Prime Video.

Verhaal en trailer

De post-apocalyptische wereld waarin de zestienjarige Beatrice Prior leeft, is opgedeeld in vijf facties. Elke factie staat voor een bepaalde waarde: Oprechtheid, Zelfverloochening, Onverschrokkenheid, Vriendschap en Eruditie. Ieder jaar moeten alle zestienjarigen kiezen in welke factie zij de rest van hun leven zullen doorbrengen.

Divergent (2014) Official Trailer - Shailene Woodley

3. The Dark Knight Rises (serie, 2012)

Christopher Nolan kwam vorige week al met één van zijn absolute topfilms (Inception) op Amazon Prime Video te staan, maar nu is er weer een kijkcijferkanon aan het aanbod van de streaminggigant toegevoegd. Vanaf deze week bekijk je namelijk het vervolg op The Dark Knight, namelijk The Dark Knight Rises, op Amazon’s streamingdienst. Uit maar liefst 1.5 miljoen stemmen op IMDb krijgt de film een 8.4, waarmee het de nummer 71 van beste films aller tijden is!

Verhaal en trailer

Acht jaar geleden, nadat men er van uit ging hij de schuldige was voor dood van officier van Justitie Harvey Dent, verdwijnt de in diskrediet geraakte Batman op een mysterieuze manier.

The Dark Knight Rises Official Movie Trailer Christian Bale, Batman Movie (2012) HD

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  1. Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 10 van 2021 (van 6-12 maart)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 10, waaronder alledrie de Lord of the Rings-films, alledrie de Divergent-films en The Dark Knight Rises.

  2. Welke films en series kwamen vorige week (9 / 27 februari – 5 maart) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere Coming 2 America met Eddy Murphy, de razend populaire film Inception en het eerste seizoen van de Nederlandse komedie TRECX van de makers van Jiskefet. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 9.

  3. Welke films en series worden volgende week (11 / 13-19 maart) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 10 van 2021, dus houd onze website, social media kanalen en het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video per week goed in de gaten.