Nieuw op Amazon Prime Video | Week 2

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 2 van 2021 zijn in België.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in België in week 2 (2021)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. James May: Oh Cook! (serie, seizoen 1)

Als jij het allerliefste op de bank ligt naar Top Gear of The Grand Tour te kijken met een vette hamburger op je bord, dan is de nieuwste show van James May, getiteld Oh Cook!, echt wat voor jou! Hij is namelijk zelf geen kok, maar kan wel lekker eten maken. Laat je meenemen op een reis door de keuken door je favoriete presentator James May!

Verhaal en trailer

James May is geen kok. Maar dat is het punt: je hoeft geen briljante kok te zijn om lekker eten te maken. Vanuit de keuken van een thuiseconoom neemt hij ons mee naar het Verre Oosten, het Middellandse Zeegebied en de lokale pub. Hij creëert heerlijke recepten die je zelf ook kunt maken met ingrediënten die je echt kunt kopen. En dat alles zonder de gebruikelijke trucjes van kookprogramma’s.

James May: Oh Cook | Teaser Trailer | Prime Video

2. Suicide Squad (film, 2016)

Heb je zin in een lekkere superhelden- (of eigenlijk superschurken-) film? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de razend populaire film Suicide Squad uit 2016 (met bijna 600.000 stemmen op IMDb) te zien bij Amazon Prime Video. Een lekkere knaller van een film boordevol actie en avontuur. Veel kijkplezier!

Verhaal en trailer

Een geheim agentschap van de overheid rekruteert superschurken in de gevangenis om risicovolle, black-ops missies uit te voeren in ruil voor gratie.

Suicide Squad - Official Trailer 1 [HD]

3. One Night in Miami (film, 2020)

In One Night in Miami, naar het bijzondere en gelijknamige toneelstuk, ontmoeten de iconen Muhammad Ali, Malcolm X, Sam Cooke en Jim Brown elkaar in een denkbeeldige wereld in een hotelkamer om te praten over rassenonrechtvaardigheid, religie en persoonlijke verantwoordelijkheid. De film hierover uit 2020 is op 15 januari 2021 gelanceerd op Amazon Prime Video.

Verhaal en trailer

One Night in Miami is een fictief verslag van een ongelooflijke avond waarop iconen Muhammad Ali, Malcolm X, Sam Cooke en Jim Brown bijeenkomen en discussiëren over hun rol in de burgerrechtenbeweging en culturele omwenteling van de jaren 60.

One Night in Miami... | Official Trailer

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 2 van 2021 (van 9-15 januari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 2, waaronder het eerste seizoen van James May: Oh Cook!, de razend populaire superschurkenfilm Suicide Squad uit 2016 en de fonkelnieuwe film One Night in Miami uit 2020.

  • Welke films en series kwamen vorige week (1 / 3-8 januari) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere seizoen 16 van de ziekenhuisserie Grey's Anatomy, Will Smith's hilarische misdaadfilm Focus uit 2015 en de komedie 3, 2, 1… Frankie Go Boom uit 2012. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 1.

  • Welke films en series worden volgende week (3 / 16-22 januari) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 3 van 2021, dus houd onze website, social media kanalen en het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video per week goed in de gaten.