Nieuw op Amazon Prime Video | Week 3

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 3 van 2021 zijn in België.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in België in week 3 (2021)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. Mad Max: Fury Road (film, 2015)

Mad Max: Fury Road wist sinds de release in 2015 bijna 900.000 stemmen op IMDb te behalen en krijgt een gemiddelde beoordeling van een 8.1, wat absoluut uitstekend is voor een film. Met sterren als Tom Hardy en Charlize Theron ben je in deze film verzekerd van een flinke portie actie, avontuur en science-fiction.

Verhaal en trailer

In een post-apocalyptische wereld werkt Max (Hardy) samen met een mysterieuze vrouw, Furiosa (Theron), om te overleven. Deze vierde Mad Max film is geregisseerd door George Miller.

Mad Max: Fury Road - Official Main Trailer [HD]

2. DocoBANKSY (film, 2012)

Banksy kleurt al sinds jaar en dag het Verenigd Koninkrijk met zijn geniale kunstwerken. Hierin deelt de kunstenaar met een kritische ondertoon zijn opvattingen over de samenleving. Hij heeft de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen en mensen zijn benieuwd naar wie deze onbekende kunstenaar is. In DocoBANKSY leer je meer over de impact van zijn werk.

Verhaal en trailer

Vanuit de straten in het VK vindt DocoBanksy de waarheden en onderzoekt de impact die Bansky, ‘s werelds beroemdste graffitikunstenaar, heeft gehad op de kunstwereld, op de uiting van protest en satire, en op de perceptie van wat je kunt doen met een spray blikje en een sjabloon. Neem bovendien een kijkje in de wereld van zeer actieve kunstverzamelaars en de schokkende invloed van beroemdheden.

3. First Kill (film, 2017)

Actie, actie en nog eens actie! Als je zin hebt om Bruce Willis te zien schitteren in de rol waar hij voor geknipt is, dan raden we je absoluut aan om First Kill (2017) op je kijklijst te zetten. Een lekker avondje met een film op de bank is hiermee gegarandeerd.

Verhaal en trailer

Will en zoontje Danny raken ongewild betrokken bij de nasleep van een mislukte bankoverval, waarbij een corrupte agent het leven laat. Will moet machteloos toekijken hoe Danny ontvoerd wordt. Als hij hem levend wil weerzien, moet hij de verstopte buit ophalen en het onderzoek van de politie saboteren. Maar de plaatselijke politiechef laat zich niet zomaar om de tuin leiden…

First Kill Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 3 van 2021 (van 16-22 januari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 3, waaronder Mad Max: Fury Road (2015), DocoBANKSY (2012) en First Kill (2017).

  • Welke films en series kwamen vorige week (2 / 9-15 januari) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere het eerste seizoen van James May: Oh Cook!, de razend populaire superschurkenfilm Suicide Squad uit 2016 en de fonkelnieuwe film One Night in Miami uit 2020. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 2.

  • Welke films en series worden volgende week (4 / 23-29 januari) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 4 van 2021, dus houd onze website, social media kanalen en het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video per week goed in de gaten.