Nieuw op Amazon Prime Video | Week 4

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 4 van 2021 zijn in België.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in België in week 4 (2021)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. Se7en (film, 1995)

Het is deze week tijd voor een klassieker en tegelijkertijd de nummer 27 van best bekeken films ooit! Morgan Freeman, Brad Pitt en Kevin Spacey zijn dan ook absoluut niet de minste acteurs en zij drie vormen de kop van deze sterrencast. Se7en is spannend, misdadig en soms absoluut angstaanjagend, maar het is een film die eigenlijk iedereen gezien zou moeten hebben.

Verhaal en trailer

Een film over de wanhopige jacht van twee rechercheurs van moordzaken (Morgan Freeman en Brad Pitt) op een seriemoordenaar die zijn misdaden rechtvaardigt als absolutie voor de onwetendheid van de wereld over de zeven dodelijke zonden. De film neemt ons mee van de gemartelde resten van het ene slachtoffer naar het volgende terwijl de sociopathische “John Doe” (Kevin Spacey) een preek houdt voor de detectives Somerset en Mills — zonde na zonde. De zonde van gulzigheid komt eerst en het verschrikkelijke vermogen van de moordenaar wordt grafisch gedemonstreerd in de donkere en ingetogen tinten die kenmerkend zijn voor film noir. De doorgewinterde en gecultiveerde maar afgestompte Somerset onderzoekt de zeven hoofdzonden in een poging om de werkwijze van de moordenaar te begrijpen, terwijl de heldere maar groene en impulsieve detective Mills (Pitt) spot met zijn pogingen om in het brein van een moordenaar te kruipen…

Se7en (1995) Official Trailer - Brad Pitt, Morgan Freeman Movie HD

2. Braven (film, 2018)

Zijn er nog fans van Jason Momoa in de zaal? Deze geliefde Hawaiiaanse acteur speelt de hoofdrol in films en series als Aquaman, Justice League, Conan the Barbarian en The Bad Batch, maar ook in de relatief nieuwe film Braven schittert Momoa. Wie graag naar films met deze acteur kijkt, kan hem sinds deze week aan zijn kijklijst toevoegen op Amazon Prime Video.

Verhaal en trailer

Joe Braven (Jason Momoa) leidt een keihard, maar simpel en eerlijk bestaan als houthakker. Dat verandert echter op slag wanneer hij ontdekt dat een drugsbende zijn afgelegen berghutje als opslagplaats gebruikt. Het genadeloze kopstuk van de bende wil Joe op de knieën dwingen door zijn gezin te bedreigen, maar dat blijkt een dodelijke vergissing te zijn.

Braven Official Trailer #1 (2018) Jason Momoa, Stephen Lang Action Movie HD

3. Sjakie en de Chocolade Fabriek (film, 2005)

Het klassieke verhaal van Sjakie en de Chocolade Fabriek (Charlie and the Chocolate Factory) is in 2005 compleet in een nieuw jasje gestoken. In deze film van Tim Burton vervulden sterren als Johnny Depp, Freddie Highmore en David Kelly de rollen van de belangrijkste personages. De film krijgt ruim 400.000 stemmen op IMDb en is daarmee een waar kijkcijferkanon te noemen.

Verhaal en trailer

Wanneer Willy Wonka besluit vijf kinderen in zijn chocoladefabriek toe te laten, besluit hij vijf gouden kaartjes vrij te geven in vijf afzonderlijke chocoladerepen, wat een complete chaos veroorzaakt. De kaartjes beginnen gevonden te worden, waarbij het vijfde kaartje naar een heel speciale jongen gaat, Charlie Bucket genaamd. Samen met zijn opa voegt Charlie zich bij de rest van de kinderen om de meest verbazingwekkende fabriek ooit te beleven. Maar niet alles gaat volgens plan in de fabriek.

Charlie and the Chocolate Factory (2005) Official Trailer #1 - Johnny Depp Movie HD

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 4 van 2021 (van 23-29 januari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 4, waaronder Braven (2018) met de topacteur Jason Momoa, de nummer 27 best bekeken film aller tijden met Morgan Freeman, Brad Pitt en Kevin Spacey: Se7en uit 1995 en Sjakie en de Chocoladefabriek uit 2005 met Johnny Depp.

  • Welke films en series kwamen vorige week (3 / 16-22 januari) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere Mad Max: Fury Road (2015), DocoBANKSY (2012) en First Kill (2017). Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 3.

  • Welke films en series worden volgende week (5 / 30 januari – 5 februari) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 5 van 2021, dus houd onze website, social media kanalen en het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video per week goed in de gaten.