Deze films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video deze week

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 44 van 2020 zijn in België.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 44 (2020)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+, en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

1. Truth Seekers (serie, seizoen 1)

Prime Video heeft wekenlang promotie gemaakt voor de komst van deze nieuwe Original serie. Nick Frost, Malcolm McDowell en Samson Kayo spelen de hoofdrollen in deze komedie die al snel doet denken aan de beroemde Ghostbusters reeks. Op IMDb wordt de serie vooralsnog beoordeeld met een 7.2 uit 10, wat natuurlijk een zeer prima score is. Al helemaal voor een komedie met bovennatuurlijke indrukken.

Verhaal en trailer

Truth Seekers, met Nick Frost en Simon Pegg, is een bovennatuurlijke komedie over parttime paranormale onderzoekers die samen geestverschijningen filmen in het VK, en verlaten inrichtingen en onontdekte bunkers uit de Tweede Wereldoorlog bezoeken. Maar als ze steeds meer bovennatuurlijke ervaringen hebben, komen ze een angstaanjagende samenzwering op het spoor met dodelijke gevolgen.

2. Bite (film, 2015)

Het is natuurlijk Halloween geweest, dus Prime Video heeft weer een flink aantal horrorfilms aan het aanbod toegevoegd voor de echte fans van het griezelen en gruwelen op de bank. Deze film van Chad Archibald doet vooral de insectenhaters ineen krimpen van afschuw. Succes met kijken. Hopelijk heb je een sterke maag.

Verhaal en trailer

Tijdens haar vrijgezellenfeest wordt Casey, de bruid, gebeten door een onbekend insect. Wanneer Casey thuis komt wordt het heet onder haar voeten en wilt ze de bruiloft afblazen. Maar voor ze dit kan doen begint ze steeds meer trekjes te vertonen van een insect.

3. 7 Wrekers (film, 2017)

Wij voelen het aan. Een gloednieuwe claustrofobische thriller is precies waar jij zin in hebt dit weekend. In 7 Wrekers wordt een vleugje geschiedenis samengevoegd met spanning en sensatie, waardoor jij aan de bank gekluisterd bent. Een aanrader voor kijkers die zin hebben in een korte Nederlandse film, want na 1 uur en 20 minuten is deze titel van Tristan van Doorn al voorbij.

Verhaal en trailer

7 Wrekers is een claustrofobische thriller die plaatsvindt ten tijde van World War II. De film doet denken aan klassiekers zoals Reservoir Dogs en de murder mysteries van Agatha Christie. Het spannende verhaal en de geweldige cast maakt 7 Wrekers een must see.

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

Verder zijn deze week op de streamingdienst nog allerlei horrorfilms verschenen, waaronder Bethany (2017), Dead Story (2017), Ghosts of Darkness (2017), Let Her Out (2016), The Drownsman (2014) en The Golden Age (2017).

Overigens is het eerste seizoen van The Walking Dead: World Beyond aangevuld met een nieuwe aflevering en is nu het eerste seizoen van The Challenge: ETA te bewonderen.

Ten slotte is de documentaire over de muzikant Elton John te bekijken op Prime Video in de film Elton John: Music Man (2016). Veel kijkplezier!

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 44 van 2020 (van 25-31 oktober)?

In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 44, waaronder de Prime Original serie Truth Seekers, horrorfilm Bite uit 2015 en de Nederlandse claustrofobische thriller 7 Wrekers.

Welke films en series worden volgende week (45 / 1-7 november) op Amazon Prime Video verwacht?

In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series die in november op Amazon Prime Video verschijnen, vind je precies wat er volgende week allemaal op het programma staat.