Nieuw op Amazon Prime Video | Week 45

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 45 van 2020 zijn in België.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 45 (2020)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+, en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

1. Wallander (serie, 4 seizoenen)

Als jij fan bent van goede detectiveseries, ben je met Wallander helemaal aan het juiste adres. De serie van de BBC met Kenneth Branagh, Richard McCabe en Jeany Spark is vanaf deze week met al haar seizoenen volledig te bekijken op Amazon Prime Video in België.

Verhaal en trailer

Kurt Wallander, de melancholische en cynische inspecteur, heeft net als zijn geestelijke vader, Henning Mankell, een voorliefde voor Italiaanse opera’s. Hij vertrouwt op zijn instinct en ervaring maar gebruikt soms onconventionele en illegale middelen om zaken op te lossen. Zijn dochter Linda, die net afgestudeerd is aan de politieschool, komt het politiekorps in Ystad versterken.

2. Close Encounters of the Fifth Kind: Contact Has Begun (film, 2020)

Dit is een documentaire voor iedereen die meer wilt weten over buitenaardse levensvormen. De 2 uur durende docu is nu te bekijken op Amazon Prime Video.

Verhaal en trailer

Close Encounters of the Fifth Kind presenteert de meest controversiële informatie die ooit aan het publiek is vrijgegeven. Klokkenluiders en wetenschappelijke experts brengen kijkers oog in oog met buitenaardse bezoekers en hun boodschap voor de mensheid.

3. The Walking Dead: World Beyond (serie, nieuwe aflevering)

Fans van The Walking Dead, opgelet! Er is weer een nieuwe aflevering van de gloednieuwe spin-off The Walking Dead: World Beyond beschikbaar. De zesde aflevering van het eerste seizoen stream je vanaf nu exclusief op Amazon Prime Video.

Verhaal en trailer

Een groep tieners in een gemeenschap die is afgeschermd van de gevaren van de post-apocalyptische wereld, ontvangt een bericht dat hen aanspoort hun veilige thuishaven te verlaten en een lange reis door het land te ondernemen om hun vader te redden.

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons overzicht van vorige week welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 44 waren.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 45 van 2020 (van 1-7 november)?

In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 45, waaronder alle 4 seizoenen van BBC’s detectiveserie Wallander, de documentaire Close Encounters of the Fifth Kind: Contact Has Begun over buitenaards leven en een nieuwe aflevering van spin-off The Walking Dead: World Beyond.

Welke films en series kwamen vorige week (44 / 25-31 oktober) op Amazon Prime Video?

Vorige week verschenen onder andere de horrorfilm Bite, maar ook Prime Original serie Truth Seekers en de Nederlandse film 7 Wrekers online. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 44.

Welke films en series worden volgende week (46 / 8-14 november) op Amazon Prime Video verwacht?

In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series die in november op Amazon Prime Video verschijnen, vind je precies wat er volgende week allemaal op het programma staat.