Nieuw op Amazon Prime Video | Week 46

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 46 van 2020 zijn in België.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 46 (2020)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+, en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

1. Smalltown (film, 2015)

Deze film uit 2015 werd op het Orlando Film Festival in 2014 genomineerd voor Best Cinematography en Best Director. Het bijzondere verhaal over de passie van een man temidden een depressie is absoluut een kijksessie waard.

Verhaal en trailer

Een man die net is afgestudeerd in het midden van een depressie, moet beslissen of hij zijn passie in het leven wil volgen of in zijn beschermde sfeer in de kleine stadswereld wil blijven.

2. The Other Side of the Mirror (film, 2016)

Zegt een slechte beoordeling op IMDb echt wel alles? Horrorfilms en komedies krijgen sowieso doorgaans mindere cijfers, maar deze titel scoort wel erg laag. Uit 590 beoordelingen krijgt deze film, ook bekend als Alice – The Darker Side of the Mirrori een 2.2, maar dat betekent niet dat het niet het proberen waard is.

Verhaal en trailer

In 1905 verhuist Alice naar de Pacific Northwest. Tijdens haar tocht volgt zij een mysterieuze man naar een konijnenhol. Alice komt terecht in Wonderland, een donkere en nieuwsgierige wereld met bijzondere karakters.

3. Sable (film, 2017)

Als jij zin hebt in een spannende film, dan ben je met Sable helemaal aan het juiste adres. De film van Michael Matteo Rossi uit 2017 ligt in het genre misdaad, drama en mystery en weet op IMDb een 7.8 uit 10 te scoren. Een ideale toevoeging aan het Prime Video aanbod voor een spannende avond op de bank.

Verhaal en trailer

Sable droomt van een beter leven en worstelt met twee grote problemen. Een rijke gangster die denkt dat hij haar bezit en een onstabiele vriend die net een man heeft vermoord. Nu moet Sable de controle over zijn situatie overnemen. Als ze wil overleven tot het ochtendgloren…

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons overzicht van vorige week welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 45 waren.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  1. Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 46 van 2020 (van 8-14 november)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 46, waaronder Smalltown uit 2015, maar ook The Other Side of the Mirror (2016) en Sable (2017).

  2. Welke films en series kwamen vorige week (45 / 1-7 november) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere BBC’s detectiveserie Wallander, de documentaire Close Encounters of the Fifth Kind: Contact Has Begun over buitenaards leven en een nieuwe aflevering van spin-off The Walking Dead: World Beyond. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 45.

  3. Welke films en series worden volgende week (47 / 15-21 november) op Amazon Prime Video verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in november, vind je precies wat er volgende week allemaal op het programma staat.