Nieuw op Amazon Prime Video | Week 47

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 47 van 2020 zijn in België.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 47 (2020)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+, en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. The Pack (serie, seizoen 1)

Hondenfans zijn natuurlijk helemaal in hun nopjes met de nieuwste toevoeging aan Prime Video. Olympisch skikampioen Lindsey Vonn, veelal geprezen om haar waanzinnige kunsten op de berg en prachtige aanzien, gaat met haar hond Lucy op avontuur met andere viervoeters op een oogstrelend avontuur naar een grote geldprijs voor mens en dier.

Verhaal en trailer

In dit wereldwijde avontuur gaan 12 teams van honden en hun menselijke partners spannende uitdagingen aan om hun unieke band te vieren. Het winnende koppel gaat aan het eind van deze onvergetelijke reis naar huis met maar liefst $500.000, plus een donatie van $250.000 aan een diereninstantie. Viervoeters op avontuur wordt gepresenteerd door Olympisch skikampioen Lindsey Vonn en haar hond Lucy.

The Pack - Official Trailer | Prime Video

2. Motherland: Fort Salem (serie, seizoen 1)

Het alternatieve Amerika kennen we inmiddels van de uiterst populaire serie The Handmaid’s Tale en natuurlijk The Man In The High Castle. In deze versie gaat het echter een hele andere kant op en hebben de heksen 300 jaar geleden besloten een deal te sluiten met de regering van de Verenigde Staten, waarin ze strijden voor het land.

Verhaal en trailer

Motherland: Fort Salem speelt zich af in een alternatief Amerika waar heksen hun vervolging 300 jaar geleden beëindigden door een deal te sluiten met de Amerikaanse regering om voor hun land te vechten. We volgen drie jonge vrouwen vanaf de basisopleiding in gevechtsmagie naar hun vroege inzet in Fort Salem. In deze wereld worden de traditionele rollen van geslacht en macht omgedraaid met de meer dominante vrouwen aan het front die vechten tegen terroristische dreigingen in de wereld, uitgevoerd met tactiek en bovennatuurlijke wapens.

Motherland: Fort Salem Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

3. Sons of Anarchy (serie, 7 seizoenen)

Motoren? Check. Geweld? Check. Lust? Check. Sons of Anarchy is de ultieme serie voor een lekker avondje televisie die uit je beeldscherm spat met alles wat je in een verhaallijn hebben wilt. Alle 7 seizoenen van de populaire Amerikaanse serie zijn nu te zien op Amazon Prime Video in België.

Verhaal en trailer

In het eerste seizoen begint de reis van Jax met twee ontdekkingen: zijn zoon wordt te vroeg geboren uit Wendy Case, zijn ex-vrouw die aan crack verslaafd is, en de ontdekking van een levensveranderend document geschreven door zijn vader die 14 jaar eerder gestorven is. Drea De Matteo speelt Wendy, wier gedrag volgens Gemma niet ‘moederlijk’ is. Maggie Siff speelt Tara Knowles, Jax’ vriendin

Sons of Anarchy - Trailer

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons overzicht van vorige week welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 45 waren.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  1. Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 47 van 2020 (van 15-21 november)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 47, waaronder de Original serie Motherland: Fort Salem, hondenshow The Pack met Lindsey Vonn en alle seizoenen van motorserie Sons of Anarchy.

  2. Welke films en series kwamen vorige week (46 / 8-14 november) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere de film Smalltown, maar ook The Other Side of the Mirror (2016) en Sable (2017). Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 46.

  3. Welke films en series worden volgende week (48 / 22-28 november) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 48, dus houd onze website en social media kanalen goed in de gaten.