Nieuw op Amazon Prime Video | Week 49

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 49 van 2020 zijn in België.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in België in week 49 (2020)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. Moonlight (film, 2016)

Deze Oscarwinnende film uit 2016 was eerst te zien op Netflix, maar is daarvan deze week verwijderd. Amazon heeft de rechten aangekocht en sindsdien is de film alleen nog hier te streamen.

Verhaal en trailer

Jaren 80, Miami. Dit verhaal focust zich in drie hoofstukken op de jeugd, puberteit en volwassenheid van een Afro-Amerikaanse man die zich in de turbulente stad Miami probeert staande te houden. Hij wordt gepest op school en thuis is het leven hard voor hem. Hij probeert zichzelf te ontdekken en liefde te vinden ondanks zijn worstelingen met zijn achtergrond en seksualiteit.

Moonlight | Official Trailer HD | A24

2. Logan (film, 2017)

Een absoluut pareltje vol actie en avontuur is de relatief recente film Logan uit 2017. Sinds deze week kun je deze zalige titel streamen op Amazon’s video on demand-platform.

Verhaal en trailer

In de nabije toekomst worden de pogingen van Logan om zich te verstoppen aan de Mexicaanse grens met een zieke Professor X beëindigd wanneer een jonge mutant arriveert die wordt achtervolgd door duistere machten.

Logan | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

3. Bravetown (film, 2015)

Is dit de ideale mix tussen muziek, drama en romantiek. In 2015 verscheen de film Bravetown voor het eerst en nu is hij te bekijken op Amazon Prime Video in België.

Verhaal en trailer

Muzikaal drama waarin de talentvolle maar ontspoorde DJ Josh vanuit New York gestuurd wordt naar het plattelandsstadje van zijn vader waar hij niet verwacht te kunnen aarden, totdat hij de mooie danseres Mary ontmoet.

Bravetown Official Trailer #1 (2015) - Josh Duhamel, Lucas Till Movie HD

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 49 van 2020 (van 29 november – 5 december)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 49, waaronder de Oscarwinnende film Moonlight (2016), actiefilm Logan (2017) en Bravetown uit 2015.

  • Welke films en series kwamen vorige week (48 / 22-28 november) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere A Beginner's Guide To Snuff uit 2016, de Amazon Original film Uncle Frank uit 2020 en de film Ben X uit 2007. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 48.

  • Welke films en series worden volgende week (50 / 6-12 december) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 50, dus houd onze website en social media kanalen goed in de gaten.