Nieuw op Amazon Prime Video | Week 5

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 5 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in België in week 5 (2021)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. Supernatural (serie, seizoen 15)

Na lang wachten en veel, heel veel vragen van abonnees is het eindelijk zo ver: het vijftiende seizoen van Supernatural is sinds 1 februari 2021 te zien op Amazon Prime Video! Bitterzoet nieuws, want het is tegelijkertijd ook meteen het allerlaatste seizoen van de bovennatuurlijke hitserie.

Verhaal en trailer

Supernatural gaat over de broers Winchester die het bovennatuurlijke kwaad bestrijden. Ze nemen hierbij de taak van hun vader John over, die hiermee begonnen is om de dood van zijn vrouw te wreken. Dankzij hun vader groeien Sam en Dean op als demonenjagers. In elke aflevering lossen Dean en Sam een mysterie op door met een bovennatuurlijke tegenstander af te rekenen. Mysteries draaien meestal om kwaadaardige geesten, maar ook vampiers, weerwolven en andere demonen moeten worden verslagen.

Supernatural Season 15 "Believe" Trailer (HD) Final Season

2. Jupiter Ascending (film, 2015)

Een absolute sterrencast van Douglas Booth, Channing Tatum, Mila Kunis en nog veel meer topacteurs heeft zich verzameld om de kaskraker Jupiter Ascending op te nemen in 2015. Voor wie een liefhebber is van sciencefiction, actie en avontuur is dit absoluut een titel om aan je kijklijst toe te voegen.

Verhaal en trailer

De onderdrukte Jupiter Jones wordt opgespoord door genetisch gemanipuleerde soldaat Caine en beseft langzaam dat het lot van de wereld in haar handen ligt.

Jupiter Ascending Official Trailer #3 (2015) - Channing Tatum, MIla Kunis Movie HD

3. Coming To America (film, 1988)

Het is lachen, gieren, brullen geblazen met de komst van de tijdloze klassieker Coming To America uit 1988. Amazon Prime Video heeft besloten deze film toe te voegen aan het aanbod van de streamingdienst in aanloop van de lancering van de vervolgfilm Coming 2 America op 5 maart. Deze nieuwe film zal opnieuw Eddie Murphy in de hoofdrol hebben en exclusief op Amazon’s streamingdienst gelanceerd worden.

Verhaal en trailer

Vergezel EDDIE MURPHY op een onvergetelijke, komische zoektocht in de Nieuwe Wereld. Als Afrikaanse prins moet hij een prinses vinden. Dat leidt hem en zijn loyaalste vriend (ARSENIO HALL) naar New York. Zie Murphy en Hall en klassieke cameorollen!

Coming to America (1988) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 5 van 2021 (van 30 januari – 5 februari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 5, waaronder het vijftiende en laatste seizoen van Supernatural, de hitfilm Jupiter Ascending uit 2015 en de klassieker Coming To America uit 1988.

  • Welke films en series kwamen vorige week (4 / 23-29 januari) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere Braven (2018) met de topacteur Jason Momoa, de nummer 27 best bekeken film aller tijden met Morgan Freeman, Brad Pitt en Kevin Spacey: Se7en uit 1995 en Sjakie en de Chocoladefabriek uit 2005 met Johnny Depp. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 4.

  • Welke films en series worden volgende week (6 / 6-12 februari) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 6 van 2021, dus houd onze website, social media kanalen en het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video per week goed in de gaten.