Nieuw op Amazon Prime Video | Week 50

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 50 van 2020 zijn in België.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in België in week 50 (2020)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. The Wilds (serie, seizoen 1)

Met veel bombarie werd de komst van The Wilds al een hele tijd aangekondigd door Amazon Prime Video. Ze hebben er zelfs voor gekozen om de eerste aflevering voor iedereen gratis te maken op hun Facebook pagina. Het volledige eerste seizoen van de serie staat nu online.

Verhaal en trailer

Een groep tienermeiden met verschillende achtergronden moet vechten om te overleven nadat ze door een vliegtuigcrash op een onbewoond eiland zijn gestrand. Ze botsen, maar vormen ook een band als ze meer te weten komen over elkaar, hun geheimen en de trauma’s die ze hebben meegemaakt. Er zit echter een twist in dit spannende drama, want ze zijn niet per toeval op dit eiland terechtgekomen.

The Wilds - Official Trailer | Prime Video

2. I’m Your Woman (film, 2020)

Een gloednieuwe Amazon Original film staat deze op het programma bij de streamingdienst en deze film combineert een vleug misdaad met een teug drama. Bekijk hieronder de trailer om een idee te krijgen van deze nieuwe titel op Prime Video.

Verhaal en trailer

In deze misdaadfilm die zich afspeelt in de jaren 70, gaat een vrouw gedwongen op de vlucht als haar man zijn partners verraadt en haar en haar baby op een gevaarlijke reis stuurt.

I'm Your Woman - Official Trailer

3. (I’m Living) A Charmed Life (film, 2000)

Dit is een oudere en wat meer onbekende titel, maar daarom niet minder waard om eens te bekijken. De film uit 2000 is sinds eind deze week te zien op de streamingdienst van Amazon.

Verhaal en trailer

Na het ontvangen van een e-mail van een oude middelbare schoolvriendin, maakt een vrouw een spontane beslissing om met haar homo beste vriendin naar Maine te rijden om haar te bezoeken.

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 50 van 2020 (van 6-12 december)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 50, waaronder het eerste seizoen van The Wilds, de nieuwe film I'm Your Woman uit 2020 en de film (I'm Living) A Charmed Life uit 2000.

  • Welke films en series kwamen vorige week (49 / 29 november – 5 december) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere de gloednieuwe film Emma uit 2020, maar ook de klassieker Platvoet en zijn Vriendjes uit 1988 en Hoe Tem Je Een Draak 2 uit 2014. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 49.

  • Welke films en series worden volgende week (51 / 13-19 december) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 51, dus houd onze website en social media kanalen goed in de gaten.