Nieuw op Amazon Prime Video | Week 51

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 51 van 2020 zijn in België.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in België in week 51 (2020)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. The Grand Tour: A Massive Hunt (seriespecial, 2020)

De onbetwiste sterren van Top Gear en The Grand Tour zijn Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond. Zij komen nu met een gloednieuwe special van 1.5 uur en reizen af naar het mooie Madagascar voor avonturen met verschillende vierwielers. The Grand Tour: A Massive Hunt zou eigenlijk op 18 december verschijnen, maar werd als vervroegd kerstcadeau een dag eerder gelanceerd op de streamingdienst.

Verhaal en trailer

Het onverschrokken trio is voor hun nieuwste avontuur weer terug op vier wielen. Gewapend met sportauto’s denken Richard, James en Jeremy dat ze een comfortabel ritje tegemoet gaan als ze aankomen op het exotische eiland Réunion en op ‘s werelds duurste stuk asfalt racen. Maar een bizarre uitdaging brengt ze naar Madagascar, waar ze moeten afrekenen met ‘s werelds slechtste weg.

2. The Expanse (serie, seizoen 5)

Na lang wachten is het eindelijk zo ver voor fans van de mysterieuze drama/sci-fi serie The Expanse: het vijfde seizoen is verschenen op Amazon Prime Video! De streamingdienst lanceerde dit nieuwe seizoen afgelopen week in zijn geheel, waardoor je meteen alle splinternieuwe afleveringen kunt bingewatchen.

Verhaal en trailer

In verschillende delen van het zonnestelsel worden de crew van de Rocinante en hun bondgenoten geconfronteerd met hun oude zonden, terwijl Marco Inaros een aanval inzet die de toekomst van Aarde, Mars, de Belt en de werelden voorbij de Ring zal veranderen.

The Expanse – Season 5 Official Trailer

3. Love Actually (film, 2003)

In de aanloop naar Kerst heeft Amazon Prime Video een romantische klassieker aan het aanbod in België toegevoegd. De Nederlandse fans konden al langer naar deze film kijken, maar gelukkig is de topfilm uit 2003 nu ook hier beschikbaar om te streamen.

Verhaal en trailer

“Bereid je voor op een hoop plezier!” (Leah Rozen, People) met de “feelgood-film van het jaar!” (Clay Smith, Access Hollywood) Deze Film is de ultieme romantische komedie van de makers van Bridget Jones’s Diary en Notting Hill. Een grappige, onweerstaanbare en hartverwarmende cast vol sterren (Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth en Emma Thompson) neemt je mee op een adembenemende liefdestour’.

Love Actually (2003) Official Trailer - Colin Firth, Emma Thompson Movie HD

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 51 van 2020 (van 13-19 december)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 51, waaronder The Grand Tour-special A Massive Hunt, het vijfde seizoen van The Expanse en de romantische kerstklassieker Love Actually.

  • Welke films en series kwamen vorige week (50 / 6-12 december) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere het eerste seizoen van The Wilds, de nieuwe film I'm Your Woman uit 2020 en de film (I'm Living) A Charmed Life uit 2000. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 50.

  • Welke films en series worden volgende week (52 / 20-26 december) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 52, dus houd onze website en social media kanalen goed in de gaten.