Nieuw op Amazon Prime Video | Week 52

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 52 van 2020 zijn in België.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in België in week 52 (2020)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. MacGyver (serie, 3 seizoenen)

De klassieke serie MacGyver liep met 7 seizoenen van 1985 tot 1992, wist een 7.7 op IMDb te behalen en werd genomineerd voor 4 Primetime Emmy’s. In 2016 produceerde CBS een vernieuwde versie van dit verhaal, waarin Lucas Till de hoofdrol vertolkt. Met 5 seizoenen tot op heden, een 5.3 op IMDb en 1 Primetime Emmy-nominatie tipt de vernieuwde versie misschien nog niet aan het origineel, maar een kijkje is het absoluut waard.

Verhaal en trailer

MACGYVER, een nieuwe kijk op het welbekende origineel, is een serie vol actie en avontuur rond de twintiger Angus ‘Mac’ MacGyver, die een clandestiene organisatie opricht binnen de overheid van de VS, waarbij hij zijn bijzondere gaven voor het verzinnen van ongebruikelijke oplossingen en zijn wetenschappelijke kennis inzet om levens te redden.

2. Sylvie’s Love (film, 2020)

Alweer brengt Amazon een gloednieuwe Original-film uit, nadat er de afgelopen weken ook al heel wat titels van eigen makelaardij zijn verschenen. Zo lijkt de streamingdienst nog sterker de concurrentie aan te gaan met marktleider Netflix. In deze gloednieuwe titel speelt muziek een hoofdrol. Ben je fan van de saxofoon? Dan is dit helemaal een titel die je aan je kijklijst toe zou moeten voegen.

Verhaal en trailer

Als een jonge vrouw in de jaren ’50 in Harlem een ambitieuze saxofonist in haar vaders muziekwinkel ontmoet, zorgt hun liefde voor een overweldigende romance die veranderende tijden, geografie en professioneel succes overstijgt.

Sylvie's Love - Official Trailer | Prime Video

3. Eliminators (film, 2016)

Actieliefhebbers, opgelet! Er is weer een keiharde knaller toegevoegd aan het aanbod van Amazon Prime Video, want vanaf deze week kun je kijken naar Scott Adkins in de hoofdrol van Eliminators uit 2016.

Verhaal en trailer

Voormalig DEA-agent Martin zit in een getuigenbeschermingsprogramma en leeft ondergedoken in Londen met zijn dochtertje Carly. Een inbraak zet hem weer op de radar van maffiabaas Cooper die zijn topkiller Bishop op hem en zijn dochter afstuurt.

Eliminators Official Trailer #1 (2016) Scott Adkins Action Movie HD

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  1. Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 52 van 2020 (van 20-26 december)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 52, waaronder 3 seizoenen van de vernieuwde serie MacGyver, de splinternieuwe Amazon Original-film Sylvie's Love en de actiefilm Eliminators uit 2016.

  2. Welke films en series kwamen vorige week (51 / 13-19 december) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere The Grand Tour-special A Massive Hunt, het vijfde seizoen van The Expanse en de romantische kerstklassieker Love Actually. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 51.

  3. Welke films en series worden volgende week (53 / 27 december – 2 januari) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 53, dus houd onze website en social media kanalen goed in de gaten. In het overzicht met nieuwe films en series op Amazon Prime Video in december 2020 vind je ook wat binnenkort verwacht wordt op de streamingdienst.