Nieuw op Amazon Prime Video | Week 53

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 53 van 2020 zijn in België.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in België in week 53 (2020)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. Contagion (film, 2011)

Er zijn bijna geen films die meer toepasselijk zijn in Coronatijd dan Contagion uit 2011 met Matt Damon als grote ster. Hier beleef je hoe in 2011 over mogelijke pandemieën werd nagedacht en hoe gevaarlijk dicht bij de werkelijkheid sommige situaties blijken te komen.

Verhaal en trailer

Wanneer een dodelijke pandemie uitbreekt die zich wereldwijd verspreidt, probeert de medische wereld in een race tegen de tijd een vaccin te vinden en te vermijden dat er paniek uitbreekt.

Contagion (2011) Official Exclusive 1080p HD Trailer

2. The Revenant (film, 2015)

Na jaren wachten wist Leonardo DiCaprio dan eindelijk zijn allereerste Oscar voor beste acteur binnen te halen met zijn optreden in The Revenant. Deze avontuurlijke film uit 2015 is sinds 1 januari 2021 te zien op Amazon Prime Video.

Verhaal en trailer

The Revenant is een meeslepende en intrigerende filmervaring, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Het is een episch avontuur van één man over overleven en de buitengewone kracht van de menselijke geest. Tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door zijn …

The Revenant | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

3. Mission: Impossible Rogue Nation (film, 2015)

Zijn er nog liefhebbers van Tom Cruise? Mooi, want hij is natuurlijk de grote ster van de Mission: Impossible-film Rogue Nation uit 2015. Zet deze titel dus absoluut in je kijklijst, want op IMDb wordt hij beoordeeld met een 7.4 uit 10.

Verhaal en trailer

Nu de IMF (Impossible Mission Force) opgeheven is, gaat Ethan en zijn team een alliantie aan met een afgedankte Britse agente, die mogelijk lid is van deze schurkennatie. Ze nemen het op tegen een nieuw netwerk van goed getrainde special agents, ‘the Syndicate’.

Mission: Impossible Rogue Nation Trailer

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 53 van 2020 (van 27 december – 2 januari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 53, waaronder de pandemiefilm Contagion met Matt Damon uit 2011, maar ook The Revenant met Leonardo DiCaprio uit 2015 en Mission: Impossible Rogue Nation met Tom Cruise uit 2015.

  • Welke films en series kwamen vorige week (52 / 20-26 december) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere 3 seizoenen van de vernieuwde serie MacGyver, de splinternieuwe Amazon Original-film Sylvie's Love en het vierde seizoen van de komedieserie This Is Us. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 52.

  • Welke films en series worden volgende week (1 / 3-9 januari) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 1 van 2021, dus houd onze website en social media kanalen goed in de gaten.