Nieuw op Amazon Prime Video | Week 6

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 6 van 2021 zijn in België.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in België in week 6 (2021)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. The Map of Tiny Perfect Things (film, 2021)

Ja, je hebt gelijk als je denkt: “Er zijn toch al zoveel films over mensen die vast zitten in een tijdlus?!” Nee, dat betekent niet dat dit niet een film is om op je kijklijst te zetten. De bijzondere Amazon Original film The Map of Tiny Perfect Things is met veel bombarie gelanceerd en dat is niet voor niets. Het is een oogstrelende film met natuurlijk een flinke dosis fantasie, maar ook romantiek en humor. Zeker kijken dus.

Verhaal en trailer

Twee tieners zitten vast in een tijdlus. Hij wil eruit breken en zij wil erin blijven. Alleen door het samen ontdekken van de kleine, eenvoudig te missen momenten vinden ze betekenis in de monotonie en een kans om te ontsnappen.

The Map of Tiny Perfect Things - Official Trailer

2. Soulmates (serie, seizoen 1)

Soulmates is een gloednieuwe Amazon Original-serie die draait om een bijzonder creatief verhaal. Zou jij een Zielsverwantentest nemen om te kijken wie jouw ideale match op deze wereld is? Onderzoek het zelf door de gevolgen van deze test te ondervinden in het eerste seizoen van Soulmates.

Verhaal en trailer

De Zielsverwantentest beïnvloedt de levens van zes mensen: Nikki twijfelt aan haar huwelijk, David heeft een affaire, Libby houdt van haar zielsverwant én haar man, Mateo gaat op avontuur, Kurts zielsverwant is dood en Caitlin vraagt zich af of haar match wel goed voor haar is.

Soulmates | Season 1 | Official Trailer | Amazon Prime Video

3. Corona Depression (film, 2020)

De Coronadepressie is inmiddels wel een bekend fenomeen geworden. We zitten nu welgeteld een jaar in een flinke dip en dat begint veel mensen ook mentaal te raken. Gelukkig zorgt de Zweedse actrice Hedvig Lagerkvist voor een flinke dosis humor rondom het toch wel zware onderwerp in de dramatische komedie Corona Depression, een film die ietwat vergelijkbaar is met de Nederlandse tegenhanger Groeten van Gerri.

Verhaal en trailer

Een pandemie treft de wereld. Wat doet quarantaine met de geest van een eenzame vrouw? In Corona Depression volg je een vrouw die normaal is tot Corona haar tot waanzin drijft. Geen filters. Alleen jij, zij en haar steeds meer verwrongen geest.

Corona Depression (2020 Movie) Official Trailer

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 6 van 2021 (van 6-12 februari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 6, waaronder The Map of Tiny Perfect Things, maar ook seizoen 1 van Soulmates en de Zweedse film Corona Depression.

  • Welke films en series kwamen vorige week (5 / 30 januari – 5 februari) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere het vijftiende en laatste seizoen van Supernatural, de hitfilm Jupiter Ascending uit 2015 en de klassieker Coming To America uit 1988. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 5.

  • Welke films en series worden volgende week (6 / 13-19 februari) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 6 van 2021, dus houd onze website, social media kanalen en het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video per week goed in de gaten.