Nieuw op Amazon Prime Video | Week 8

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 8 van 2021 zijn in België.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in België in week 8 (2021)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. The Hunger Games (film, 2019)

Liefhebbers van Jennifer Lawrence hebben geluk, want er zijn meerdere films uit haar The Hunger Games-reeks deze week op Amazon Prime Video verschenen. Maak je klaar voor heel wat avontuur, actie en spannende verhalen van de Mockingjay.

Verhaal en trailer

In de ruïnes van wat ooit Noord-Amerika was, heerst het Capitool genadeloos over de twaalf overgebleven districten. Elk jaar moeten de districten één jongen en één meisje, tussen twaalf en achttien jaar oud, afvaardigen om deel te nemen aan de Hongerspelen, die live uitgezonden worden op televisie. Slechts één van de 24 deelnemers kan overleven.

The Hunger Games (2012 Movie) - Official Theatrical Trailer - Jennifer Lawrence & Liam Hemsworth

2. 12 Years a Slave (film, 2013)

Een indrukwekkend verhaal dat verteld moet worden en het verdient om bekeken te worden. 12 Years a Slave behaalde een 8.1 uit ruim 643.000 stemmen op IMDb en is een absolute must-watch.

Verhaal en trailer

12 Years a Slave is het onvoorstelbare waargebeurde verhaal van een man wiens vrijheid gestolen werd, maar nooit de hoop opgaf. De Verenigde Staten, 1841. Solomon Northup, een vrije zwarte man uit New York, wordt ontvoerd en verkocht als slaaf. Zijn gevangenschap is een constant strijd om te overleven en zijn waardigheid te behouden.

12 YEARS A SLAVE - Official Trailer (HD)

3. Lucy (film, 2014)

Een heerlijke actiefilm uit 2014 met de prachtige Scarlett Johansson. De film krijgt uit bijna 450.000 stemmen op IMDb een 6.4, maar verzekerd je van een lekker avondje op de bank met een film die lekker wegkijkt.

Verhaal en trailer

Een studente ontdekt dat er geen grenzen zijn aan haar intellectuele ontwikkeling. Ze probeert haar hersens tot het uiterste te benutten en verwerft onbeperkte krachten.

Lucy - Trailer (Official - HD)

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  1. Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 8 van 2021 (van 20-26 februari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 8, waaronder de films The Judge, The Liability en The Trust.

  2. Welke films en series kwamen vorige week (7 / 13-19 februari) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere The Hunger Games, maar ook 12 Years a Slave en Lucy. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 7.

  3. Welke films en series worden volgende week (8 / 27 februari – 5 maart) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 9 van 2021, dus houd onze website, social media kanalen en het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video per week goed in de gaten.