Nieuw op Amazon Prime Video | Week 9

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 9 van 2021 zijn in België.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in België in week 9 (2021)

Er zijn deze week weer allerlei nieuwe films en series verschenen op de streamingdiensten in België, waaronder op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. Coming 2 America (film, 2021)

Het langverwachte vervolg van Coming To America uit 1988 is dan nu eindelijk gelanceerd op Amazon Prime Video! Na 33 (!) jaar keer Eddy Murphy terug in zijn hoofdrol als prins, of eigenlijk koning, Akeem. Dat wordt lachen, gieren, brullen!

Verhaal en trailer

Akeem en Semmi zijn terug! Vanuit het weelderige koninkrijk Zamunda gaan de nieuwe koning Akeem (Eddie Murphy) en zijn vertrouweling Semmi (Arsenio Hall) op een nieuw hilarisch avontuur, Daarvoor reizen ze van hun grootse Afrikaanse land naar de wijk Queens in New York – waar het allemaal begon.

Coming 2 America Official Trailer #2 | Prime Video

2. Inception (film, 2010)

De nummer #13 beste film OOIT is nu te zien op Amazon’s streamingdienst! Christopher Nolan’s Inception staat namelijk sinds deze week online. De film wist uit ruim 2 miljoen (!) stemmen op IMDb een 8.8 te halen. Maak je klaar voor een verbijsterend en duizelingwekkend verhaal en voeg Inception nu toe aan je kijklijst.

Verhaal en trailer

De bekroonde filmmaker Christopher Nolan regisseert een internationale cast in deze sci-fi actiefilm die ons kriskras door de echte wereld en de droomwereld leidt.

Inception (2010) Official Trailer #1 - Christopher Nolan Movie HD

3. TRECX (serie, 1 seizoen)

De makers van Jiskefet zijn terug met een nieuwe hilarische komedie op Amazon Prime Video. Sinds deze week is de Original-serie TRECX te zien op de streamingdienst, dus dat wordt lekker lachen met oerhollandse humor!

Verhaal en trailer

TRECX is een absurdistische satirische comedyserie met een frisse, moderne blik. Het geheel is een mengeling van kleinere groepsscènes en spannende, filmische sketches – soms gebracht als terugkerende miniseries met sitcom-elementen.

Van de makers van Jiskefet - TRECX Trailer | Amazon Prime Video NL

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 9 van 2021 (van 27 februari – 5 maart)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 9, waaronder Coming 2 America met Eddy Murphy, de razend populaire film Inception en het eerste seizoen van de Nederlandse komedie TRECX van de makers van Jiskefet.

  • Welke films en series kwamen vorige week (8 / 20-26 februari) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere de films The Judge, The Liability en The Trust. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 8.

  • Welke films en series worden volgende week (10 / 6-12 maart) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 10 van 2021, dus houd onze website, social media kanalen en het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video per week goed in de gaten.