Nieuw op Disney+ | Mei 2024

Heb je een abonnement op de streamingdienst Disney+? Dan zou je waarschijnlijk graag willen weten welke films en series je maandelijks kunt verwachten in het aanbod in België. Graag helpen we je hierbij, dus op deze pagina vind je een overzicht met de momenteel bekende nieuwe films en series op Disney+ in mei 2024.

Overzicht: nieuwe films en series op Disney+ in mei 2024

Voorafgaand aan deze fonkelnieuwe maand heeft Disney+ met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in mei toegevoegd moeten worden aan het aanbod van Disney+ in België.

Elke releasedatum correspondeert met een lancering op die dag om 09:00 uur ‘s ochtends in onze Midden-Europese tijd. Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten. Ook heb je een abonnement nodig om de titels te kunnen streamen. 👉 Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op Disney+ BE in mei 2024. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
9-1-1Seizoen 71 mei
The Great NorthSeizoen 41 mei
ShardlakeSeizoen 11 mei
Prom Dates3 mei
Abbott ElementarySeizoen 38 mei
Let It Be8 mei
Past LiesSeizoen 110 mei
Doctor WhoSeizoen 1411 mei
Uncle SamsikSeizoen 115 mei
Chip ‘n’ Dale: Park LifeSeizoen 222 mei
Disney Junior Mick Mouse Funhouse22 mei
PaulineSeizoen 122 mei
The KardashiansSeizoen 523 mei
The Beach Boys24 mei
Jim Henson Ideas Man31 mei
CamdenSeizoen 1In mei

Wekelijkse afleveringen

De onderstaande nieuwe episodes van series worden op het moment van schrijven al uitgezonden met wekelijks één of twee nieuwe afleveringen op Disney+ België. In het lijstje vind je per serie in welk seizoen we ons momenteel bevinden en op welke weekdag episodes momenteel worden gelanceerd. Deze releases staan ook altijd vanaf 9 uur ‘s ochtends Midden-Europese tijd online.

TitelSeizoenWeekdag
Vanderpump VillaSeizoen 1Maandag
American Horror StorySeizoen 12Woensdag
Blood FreeSeizoen 1Woensdag
House of the OwlSeizoen 1Woensdag
Sand Land: The SeriesSeizoen 1Woensdag
Star Wars: The Bad BatchSeizoen 3Woensdag
TrackerSeizoen 1Woensdag
Undead UnluckSeizoen 1Woensdag
X-Men ’97Seizoen 1Woensdag

Synopsissen: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.