Nieuw op Disney+ | Week 10

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 10 van 2021 zijn in België.

Nieuwe films en series op Disney+ België in week 10 (2021)

Elke week verschijnen er nieuwe films en series op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ in België. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Love in the Time of Corona (serie, seizoen 1)

Een romantische Coronaserie, kun je het je voorstellen? Toch heeft Disney+ zich eraan gewaagd, want sinds deze week geniet je op de streamingdienst van The Walt Disney Company de vierdelige romantische dramaserie over vier persoonlijke verhaallijnen rondom de Coronacrisis.

Verhaal en trailer

Deze vierdelige romantische dramaserie vertelt vier met elkaar verweven verhalen. James en Sade zijn kersverse ouders en worstelen met de vraag of ze misschien niet op één lijn zitten. De voornamelijk platonische relatie van beste vrienden Oscar en Elle wordt steeds ingewikkelder. Na maanden eerder stilletjes uit elkaar te zijn gegaan, gaan Paul en Sarah met tegenzin samen in quarantaine wanneer hun dochter Sophie terugkeert van de universiteit. Nanda is een eigenzinnige vrouw die vastbesloten is haar 50-jarige huwelijk te vieren met haar man Charles, die opgesloten zit in een afkickkliniek.

Love in the Time of Corona | Official Trailer | Freeform

2. Marvel Studios: Assembled (serie, aflevering 1 van seizoen 1)

Ben jij helemaal fan geworden van de nieuwe Marvel-serie WandaVision? Dan hebben we dubbel mooi nieuws voor je. Naast het feit dat de nieuwe toevoeging aan de seriereeks, The Falcon and the Winter Soldier, vanaf 19 maart op Disney+ is te zien bekijk je vanaf deze week ook Assembled, waarin je een in documentairestijl ondervindt hoe de nieuwe series van Marvel Studios tot stand komen. De eerste aflevering staat nu online.

Verhaal en trailer

ASSEMBLED is een reeks specials in documentairestijl op Disney+ waarin de totstandkoming van Marvel Studios’ nieuwe series en films gevolgd wordt. Neem een kijkje achter de schermen van WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier en Loki via exclusieve setbeelden. Volg filmmakers en sterren als Scarlett Johansson en Jeremy Renner, terwijl het ontstaan van de film Black Widow en de serie Hawkeye uit de doeken wordt gedaan. ASSEMBLED is diepgaande analyse van de volgende fase van het Marvel Cinematic Universe.

3. Gone in 60 Seconds (film, 2000)

Het is tijd voor een klassieker, want de fantastische Nicolas Cage en Angeline Jolie nemen je mee terug in de tijd met Gone in 60 Seconds! De film rondom de legendarische autodief Randall ‘Memphis’ Raines is sinds vrijdag 12 maart op Disney+ te zien in België.

Verhaal en trailer

Supersterren Nicolas Cage en de sexy Angelina Jolie scheuren op topsnelheid door deze vlammende actiefilm die loopt op pure adrenaline! De legendarische autodief Randall ‘Memphis’ Raines dacht dat hij het snelle leven achter zich had gelaten. Maar dan wordt hij gedwongen zijn ‘pensioen’ op te geven en moet hij weer aan de slag in een actie waarbij alles op het spel staat om zijn broer te redden van een wraakzuchtige gangster. Memphis brengt zijn oude bende, waaronder Robert Duvall en Will Patton weer bij elkaar en gooit roekeloos alle remmen los in een race om de ultieme autokraak!

Gone in Sixty Seconds (2000) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons artikel nieuw op Disney+ deze maand vinden wat er binnenkort aan zit te komen op het video on demand-platform.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €8.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €7.49 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  1. Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 10 van 2021 (van 6-12 maart)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 10, waaronder seizoen 1 van Love in the Time of Corona, maar ook de eerste aflevering van Marvel Studios: Assembled en de film Gone in 60 Seconds (2000).

  2. Welke films en series zijn sinds vorige week (9 / 27 februari – 5 maart) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere de Disney-film Raya en de Laatste Draak (met VIP-toegang), het eerste seizoen van de serie Black Narcissus en de film Downhill. Het overzicht is te vinden in het artikel nieuw op Disney+ in week 9.

  3. Welke films en series worden volgende week (11 / 13-19 maart) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ binnenkort vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.