Nieuw op Disney+ | Week 12

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 12 van 2021 zijn in België.

Nieuwe films en series op Disney+ België in week 12 (2021)

Elke week verschijnen er nieuwe films en series op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ in België. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

Lees ook: Deze 15 films en series zijn nieuw op Disney+ vandaag (26 maart 2021) 🍿

1. Fantastic Four (3 films)

Niet één, niet twee, maar 3 films uit de Fantastic Four-reeks zijn aan het aanbod van Disney+ in België toegevoegd! De films uit 2005, 2007 en 2015 zijn sinds vrijdag 26 maart online te bewonderen op de streamingdienst. Veel actie, avontuur en kijkplezier op het programma voor de filmliefhebber dus!

Verhaal en trailer

Een jonge genie bouwt een portal naar een andere dimensie met behulp van vrienden en collega’s, maar door een ongeluk blijft een iemand achter en de anderen krijgen ongewone krachten. Vier jaar later keert de achtergebleven overlevende terug als een megalomane veroveraar en de anderen moeten hun verschillen opzij zetten om hem te stoppen als de Fantastic Four.

Fantastic Four | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

2. The Mighty Ducks: Game Changers (serie, aflevering 1 van seizoen 1)

Liefhebbers van sport met een flinke dosis humor, stemmen zich vast tevreden met deze nieuwe toevoeging aan het aanbod van Disney+. Sinds deze week is namelijk de splinternieuwe serie The Mighty Ducks: Game Changers op Disney+ van start gegaan over de 12-jarige Evan Morrow in Minnesota en zijn ijshockeyteam Ducks. Elke week verschijnt een nieuwe aflevering online.

Verhaal en trailer

In het huidige Minnesota, zijn de Mighty Ducks van strijdlustige underdog veranderd in een supercompetatief en loeisterk ijshockeyteam voor jongeren. Nadat de 12-jarige Evan Morrow zonder pardon uit het Ducks team gezet is, zijn zijn moeder Alex en hij vastbesloten om hun eigen team van buitenbeentjes op te zetten om ervoor te zorgen dat de koste-wat-kost wincultuur van de jeugdsport in twijfel te trekken. Met hulp van Gordon Bombay, herontdekken ze de liefde en het plezier in ijshockey.

The Mighty Ducks: Game Changers | Official Trailer | Disney+

3. The Catch (serie, 2 seizoenen)

In 2016 en 2017 verschenen in totaal 2 seizoenen van de spannende, romantische en intrigerende serie The Catch en allebei deze delen zijn deze week aan het aanbod van Disney’s streamingdienst toegevoegd. Veel kijkplezier!

Verhaal en trailer

Alice Vaughan is een gerenommeerde privédetective in LA die begint aan een persoonlijke missie tot wraakneming. Waar het ook toe leidt of welke geheimen ze ook zal moeten verbergen, Alice laat zich door niets weerhouden.

The Catch Official Blushworthy Trailer

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons artikel nieuw op Disney+ deze maand vinden wat er binnenkort aan zit te komen op het video on demand-platform.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €8.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €7.49 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 12 van 2021 (van 20-26 maart)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 12, waaronder 3 Fantastic Four-films, de eerste aflevering van The Mighty Ducks: Game Changers en 2 seizoenen van The Catch.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (11 / 13-19 maart) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere seizoen 1 van Love in the Time of Corona, maar ook de eerste aflevering van de Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier, 3 seizoenen van Quantico en 8 seizoenen van Homeland. Het overzicht is te vinden in het artikel nieuw op Disney+ in week 11.

  • Welke films en series worden volgende week (13 / 27 maart – 2 april) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ binnenkort vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.