Deze films en series zijn nieuw op Disney+ deze week

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 44 van 2020 zijn in Nederland.


Nieuwe films en series op Disney+ in week 44 (2020)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. The Mandalorian (serie, seizoen 2 begonnen)

Na een jaar wachten is dan eindelijk het tweede seizoen van Star Wars-serie The Mandalorian begonnen op Disney+. Dit paradepaardje van de streamingdienst weet op IMDb een 8.7 te behalen en is bij vele kijkers erg geliefd. Bereid je voor op een flinke hoeveelheid actie en kijk elke week op vrijdag om 08:00 uur naar een gloednieuwe aflevering van The Mandalorian. Het volledige uitzendschema vind je op onze pagina over The Mandalorian seizoen 2 op Disney+.

Verhaal en trailer

De reizen van een eenzame premiejager in de buitenste regionen van de melkweg, ver van het gezag van de Nieuwe Republiek.

2. Ever After: A Cinderella Story (film, 1998)

Het is weer tijd voor een klassieker op Disney+. Drew Barrymore, Anjelica Huston en Dougray Scott vormen de sterrencast van Ever After, dat met ruim 70.000 stemmen op IMDb op een beoordeling van een 7.0 uit wist te komen. Liefhebbers van magische prinsessenverhalen zijn met deze film vast helemaal in hun nopjes. Veel kijkplezier!

Verhaal en trailer

De gebroeders Grimm komen aan bij het huis van een rijke Grande Dame die spreekt over de vele legendes rond de fabel van het sintelmeisje voordat ze het ‘ware’ verhaal van haar voorvader vertelt.

3. Ferdinand (film, 2017)

Geniet met de meer recente animatiefilm Ferdinand uit 2017 van een vleugje komedie met heel wat avontuur. Een klassiek dierenverhaal over een stier met een groot hart betekent kijkgenot voor jong en oud.

Verhaal en trailer

Nadat Ferdinand, een stier met een groot hart, wordt verward met een gevaarlijk beest, wordt hij gevangen genomen en uit zijn huis gerukt. Vastbesloten om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een misfitteam op het ultieme avontuur.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

Verder zijn deze week op de magische streamingdienst nog het eerste seizoen van Europe From Above en het derde seizoen van PJ Masks verschenen. In het volledige Disney+ aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 44 van 2020 (van 25-31 oktober)?

In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 44, waaronder de start van The Mandalorian seizoen 2 en de films Ever After: A Cinderella Story uit 1998 en Ferdinand uit 2017.

Welke films en series worden volgende week (45 / 1-7 november) op Disney+ verwacht?

In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series die binnenkort op Disney+ verschijnen, vind je precies wat er volgende week allemaal op het programma staat.