Nieuw op Disney+ | Week 45

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 45 van 2020 zijn in België.

Nieuwe films en series op Disney+ in week 45 (2020)

Elke week verschijnen er nieuwe films en series op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ in België. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Onward (film, 2020)

Eindelijk zijn de elvenbroers dan ook naar Disney+ in België gekomen. Eerder wisten andere landen in de wereld al de rechten te bemachtigen en vanaf half oktober was de film al in Nederland te zien, maar sinds vrijdag 6 november kunnen we eindelijk van Disney-Pixar’s nieuwe animatiefilm Onward genieten op Disney+.

Verhaal en trailer

In Disney-Pixar’s ONWARD, mogen elvenbroers Ian en Barley een dag doorbrengen met hun overleden vader, en gaan op een epische quest in Barley’s waanzinnige busje Guinevere. Als hun moeder Laurel merkt dat haar zoons verdwenen zijn, gaat ze met de Manticore naar ze op zoek.

2. Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (film, 2016)

Deze film uit 2016 weet uit ruim 150.000 stemmen een gemiddelde beoordeling van een 6.7 te behalen en is een echte avonturenfilm voor het hele gezin. Sinds vrijdag de 6e van november is deze titel te bewonderen om Disney+ in België.

Verhaal en trailer

Wanneer Jacob (Asa Butterfield) aanwijzingen ontdekt voor een mysterie dat zich door de tijd heen uitstrekt, vindt hij Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Maar het gevaar verdiept zich nadat hij de bewoners heeft leren kennen en hun speciale krachten heeft leren kennen.

3. Muppets Now (serie, 2020)

De unieke Muppets zijn ons al in vele vormen, films en televisieseries ter ogen gekomen in de afgelopen jaren. Nu is de gloednieuwe serie Muppets Now van start gegaan op Disney+ met de eerste 6 afleveringen van het eerste seizoen. Op dat er vele mogen volgen!

Verhaal en trailer

Scooter moet razendsnel de gloednieuwe gestreamde serie van de Muppets uploaden. Dat moet nu direct gebeuren, maar hij wordt geconfronteerd met bezwaren, afleidingen en allerlei complicaties van de andere Muppets.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

Verder zijn deze week op de magische streamingdienst nog nieuwe afleveringen verschenen van The Mandalorian, Star Wars: The Clone Wars, High School Musical: The Musical: The Series, Diary of a Future President, Becoming, The Right Stuff, Magic of Disney’s Animal Kingdom en One Day at Disney. Ook zijn nu seizoen 9 tot en met 13 van The Incredible Dr. Pol op Disney+ te bekijken in België.

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in België vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons overzicht van vorige week welke films en series nieuw op Disney+ in week 44 waren.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


Welke films en series zijn nieuw op Disney Plus in week 45 van 2020 (van 1-7 november)?

In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney Plus in week 45, waaronder de nieuwe animatiefilm Onward en Disney’s Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, maar ook de eerste aflevering van het allereerste seizoen van Muppets Now.

Welke films en series zijn sinds vorige week (44 / 25-31 oktober) op Disney Plus te zien?

Vorige week verscheen onder andere de start van het eerste seizoen van The Mandalorian online. De volledige lijst is op Streamwijzer te vinden.

Welke films en series worden volgende week (46 / 8-14 november) op Disney Plus verwacht?

In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series die binnenkort op Disney Plus verschijnen, vind je precies wat er volgende week allemaal op het programma staat.